![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Felsefe ve Edebiyat Felsefik ve edebî anlam taşıyan paylaşımlar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Dostum, Evin varsa bir sıfır koymalısın varlıklar hanene, İşin varsa bir sıfır daha koymalısın, İş seninse üç sıfır daha koymalısın, İşin iyi gidiyorsa üç sıfır daha, Araban varsa bir sıfır, Yazlığın varsa bir sıfır daha, Daha sıralanabilir sıfırlar hanesi... Ancak, Sağlığın varsa (bir) koyarsın başına, Bütün sıfırlar anlamlı bir değere ulaşır Yoksa sonuç sıfırdır, hiç uğraşmayasın boş yere. VEHBİ KOÇ ---------------------------------------------------------------- Vehbi Koç'un oğlu şirketten her akşam cıktığında,nedense evine taksiyle dönermiş..ve bunu alışkanlık haline getirmiş..taksicinin biride bunu farkedince her akşam şirketin kapısında beklermiş..cünki nereye giderse gitsin para üstünü almazmış Bi gün tesadüf Vehbi Koç'un kendisi aynı taksiye binmiş..gittiği yer 5 ytl tutmuş diyelim..50 ytl vermiş para üstünü beklemiş..taksicide tık yok..inmesini bekliyomuş..Vehbi Koç dayanamamış..Hani paranın üstü nerde bekliyorum demiş Taksici şaşkınlıkla Vehbi Koç'a dönmüş...Ama efendim,oğlunuz her seferinde biniyo ve paranın üstünü istemiyo..sizinde istemicenizi düşündüm demiş.. Bunun üzerine Vehbi Koç: -Bak arkadaşım onun babası Vehbi Koç,oysa benim babam Vehbi Koç deil ..
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
![]() |
| Tags: anlamli, hayat, hikayesi, koctan, vehbi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|