![]() |
| ||||||||
| Felsefe ve Edebiyat Felsefik ve edebî anlam taşıyan paylaşımlar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : alkis:![]() ![]() ![]() Evet kesinlikle çok doğru..ellerine yüreğine sağlık dostum tekrar tekrar böyle bir paylaşımı bizimle yaptığın için..ben çok iyi anladım daha ilk cümleleri okurken..hayal etmeme gerek kalmadan..çünkü rüyamda aynını yaşamıştım..ağıtlar..sarılıp ulaşamama..ben burdayım diyememe..bir daha aslalık..özlemler..vs ve herşeY..uyandığımda koşup herkese sarılmıştım doyasıya ağlayarak..hala unutamam o rüyayı. .
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Ruh Halim: | Evet Ölümün kime ve ne zaman geleceğini Yüce Allah'tan başka bilen yok.. Gerçek hayata hazırlanmak lazım..her ne kadar umrumuzda olmasa da.. !!!
__________________ En az senin kadar yalnızım, kalbim gibi soğuk. Kalkamıyorum, Doğrulamıyorum. En az senin kadar köhneyim. Senin kadar yaşlıyım daha yolun yarısına gelmeden... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ege'nin incisi;)
Ruh Halim: | ![]() ![]() ![]() ![]() coooooooook gzldi okurken cok duygulandım tüylerm diken diken oldu |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() doğru söylüyosun 1 sn sonramız meçhul..
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ege'nin incisi;)
Ruh Halim: | canımız kanımız moral depomuz en büyük mod bizim modumuz yaw ![]() ![]() hem duygulandırır hem güldürürmüşte bizlerii kıyamaam sana beeeeeeeen canımsıııın![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: şanlıurfa
Ruh Halim: | süpermiş gerçekten insanı bı bakıma uyandırıyo
__________________ görmeden duymadan mümkün mü yaşamak ellerim dokunmadan aşk yalan mı gerçek mi sen soyle hayat !!! |
| | |
![]() |
| Tags: aninizda, okuyun, sikintili |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|