![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #61 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 12 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Sağolasın umut'um ; ama ben bu bilgisayar ve internet denen zıkkımdan anlamadığımdan beni kandırmak çok kolaydı da, artık, derhal tanımadığım mesajları bile siliyorum ve kafam rahat oluyor... Sevgilerimle...........
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 21 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | sadece sanal alemde değil günlük yaşantımızda da böyle olaylarla karşılaşabiliriz.bu yüzden özellikle daa bi genç arkadaşların dikkatli olması gerek arkadaşlıklarında kendilerine zararı olabileceğini düşündükleri kişilerden en kısa zamanda kurtulurlarsa ii ederler.bazı arkadaşların umursamadığını görüyorum yine de tecrübelere dayanarak söylenildiğini bilsinler.paylaşım içinde çok teşekkürler ![]()
__________________ silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denmektedir.. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Gold Member | teşekkürler
__________________ Dağda 3-5 Koyun Sürüsü - Tutturmuş Bir "kürdistan" türküsü, Eline Almış BAYRAK Diye Bir Masa Örtüsü - Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne Ölüsü Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline - Duy Ulan Soysuz : NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!! |
| | |
![]() |
| Etiketler: dikkatine, uyelerin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|