|
|
|
Kayıt ol | Video Bölümü | Albumler | Bloglar | Üye Listesi | Ajanda | Okey Oyna | Resimler | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Dizi, Haber, Spor Mod'u
ultrAslan |
![]() Ve Beklenen Yarışma Tahmin Ligi Başlıyor!!!Ve Beklenen Yarışma Tahmin Ligi Başlıyor!!!Merhaba Arkadaşlar... Bildiğiniz üzere bu yılın başında spor moderatörlüğünde iktidara geldikten sonra ilk ve en büyük icraatim olan Geyik Merkezi Tahmin Ligi'ni biraz değiştirerek sizlere sunmuştum ![]() Önceki Yarışmamızın Son Puan Durumu Geyik Merkezi Tahmin Ligi Şampiyonu ToLgaRaP2007 Bu sezonki yarışma büyük ihtimal 34 hafta sürecek. Ama ödül için sizi 34 hafta bekletmeyecez. Şimdi yarışma başladıktan sonra ligler Ocak da tatile girecek haliyle. Liglerin ilk yarısı bittiğinde Geyik Merkezi Tahmin Ligi'nin ilk 3'ünde ki üyeler büyük ödülün yarısını alacak. Yani anlatmak istediğim şu: 16 hafta sonunda; Birinci: 100 Rep İkinci: 50 Rep Üçüncü: 25 Rep alacak... 34 Hafta sonunda; Şampiyon: Geyik Merkezi Baskılı Bardak ve 200 Rep İkinci: 150 Rep Üçüncü: 100 Rep Dördüncü: 75 Rep Beşinci: 50 Rep Yarışmaya katılan her üyede 10'ar rep alacak... İlk yarışmaya bayan üyeler fazla ilgi göstermemişti. Bu sefer onları da bekliyoruz. Heyecanı kızıştırsınlar. İlk yarışma da forumuzun saygıdeğer üyesi, ablası ''ahsenyokmusun'' muhteşm bi yarışma çıkarmış ve yarışmayı ilk 5'te bitirmişti. Futboldan anlamanıza fazla gerek yok. Yapacağınız tek şey 1-0-2 ![]() ![]() Önceki Yarışmamızın Geçmiş Haftaları Geyik Merkezi Tahmin Ligi 2011 Sezonu Geçmiş Haftalar Sözü daha fazla uzatmaya gerek yok. Yarışmanın kurallarını yarışmayı başlattığımda yazacam. Spor Toto Süper Lig ertelendiği için yarışmayı gelecek hafta başlatacam büyük ihtimal. Türkiye Ligi başladıktan haftalık programa ekleyecem... E hadi bakalım, sizler ne diyorsunuz bu işe?
63.126 NO'LU ULTRASLAN ÜYE İSTİKRAR SÜRSÜN, GEYİK MERKEZİ BÜYÜSÜN Konu KuRTaL tarafından ( 6 Aralık 2011 Saat 03:47 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geyik
Rep Puanı: 51
Rep Derecesi :
![]() |
![]()
cümleten hayırlı olsun bazı sebeplerden dolayı geçen sezon yarıda bırakmak zorunda kalmıştım yarışmayı
![]() ![]() ![]() ![]() bu arada ellerine sağlık kurtal kardeş foruma ayrı bi tat geliyor böyle uğraştırıyoruz senide ![]()
![]() |
#4 |
Geyik Bölümü Mod'u
^^RapStaR** Üyelik tarihi: 15 Temmuz 2008
Rep Puanı: 500
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
daha önce bardağı almıştım ne yani bi tane daha mı alayım :P
![]() |
![]() |
#6 |
Geyik
Rep Puanı: 51
Rep Derecesi :
![]() |
![]()
hani gençlerede bi şans vermek lazım bi bardak yeter sana
![]()
![]() |
#7 |
Mus Geyiği
Rep Puanı: 31
Rep Derecesi :
![]() |
![]()
e hayırlı olsun yeni yarışma o zaman
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Dizi, Haber, Spor Mod'u
ultrAslan |
![]()
Kızlar sizleri de bekliyoruz. Ödüller güzel, oyun güzel. Çok basit bir oyun, bayanlara duyurulur...
![]() |
#9 |
Mus Geyiği
Rep Puanı: 31
Rep Derecesi :
![]() |
![]()
her ne kadar futbolla alakasız olsamda yeter ki yarışma olsun ben varım
![]()
![]() |
#10 |
"Dertli Geyik"
Blog Yazıları: 1
Rep Puanı: 262
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
![]()
iyi iyi valla cok özlemiştim,zaten son anda birincilik kaçtı benim yalnış hatalarımda dolayı olsun 2.likte güzeldi,ama bu sefer gözümü birincliğe diktim...
![]() benim bardağım hala evde duruyor içinde soğuk su içmek cok güzel oluyor,birinci olursam weble hediyeyi konuşuruz... ![]()
![]() |
Etiketler: basliyor, beklenen, ligi, tahmin, yarisma |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Geyik Merkezi Tahmin Ligi Hakkında!!! | KuRTaL | Futbol Haberleri | 4 | 29 Ocak 2011 02:33 |
Geyik Merkezi Ligi Maç Skoru Tahmin Yarışması (9.Hafta) | ercan85 | Futbol Haberleri | 22 | 25 Ekim 2010 22:22 |
1975-2010 Eurovision Tarihimiz 1975-2010 | gizz87 | Genel Kültür | 10 | 2 Haziran 2010 18:49 |
Şampiyonluklarımız | REİSS | Fenerbahçe | 2 | 5 Şubat 2010 21:16 |