![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Sayın Üyelerimiz, Sitemizi yeniledik. Sitemizde yeni çalışmalar yapacagımızdan dolayı bir çok eksiklikler var. Bunları zamanla çözecegiz. Sitemizle ilgili önerileri buraya yazarsanız seviniriz.Bizde önerilerinize göre çalışmalarımızı yapacagız ![]()
__________________ Ayın Üyesi Ol Geyikmerkezi bardagına sahip ol |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Azerbaycan/Bakü
Ruh Halim: | Merhaba Arkadaşlar! Bu Sabah Siteye Girdiğimde Sitenin Açılmadığını Gördüm Ve Bu Durumdan Çok Üzüldüm. Çünkü Böylesine Güzel Ve Bol Program Bulunan Bir Sitenin Kapanmasını, Onlarca İnsanın Emeğinin Boşa Gitmesini, Bizlerin Bu Güzelim Siteden Mahrum Kalmasını Hiç İstemiyordum. Şimdi Gelip Yepyeni Bir Adresle Bizlere Hizmet Sunduğunuzu Görünce Çok Sevindim Ve Mutlu Oldum. Bence Yeni Sitenin Dizaynı Çok Daha Güzel Olmuş. Emeği Geçen Her Kese Sonsuz Teşekkürler... ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İzmir/buca
Ruh Halim: | walla site güzellişiyor hiç girmiyodum önceden ama baktim site güzelleşince gireyim dedim ama emeğine sağlık arkadaşim
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: ısparta
Ruh Halim: | güzel ama daha çokeksikler var kabiki ilerde hepsi tamamlarsınız inşallah elinize sağlık Konu kokart68 tarafından (07-14-2007 Saat 05:29 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İzmir/buca
Ruh Halim: | sitede mesela oyun bölümü olabilir. oyun turnuvalari falan mesela müzik dinlencek yeri olabilir.. ama yine siteyi güzel yapmışiniz elinize sağlık
__________________ |
| | |
![]() |
| Tags: sitemizi, yeniledik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|