![]() |
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Sevgili üyelerimiz Malesef bi iki gün forumdan sizlerden uzak kaldık tabi bi kaç günlük aradan sonra geri dönüş yaptık fakat geri döndüümüzde neye uğradığımızı şaşırdık sizlerde farkındasınızdırki bi iki üye almış başını gidio tartışmalar laf atmalar iddialaşmalar... gördüümüzde gerçekten çok şaşırmakla birlikte bugün forum oyunları başta olmak üzere bi temizliğe başladım alakasız, konu dışı, tehdit-tartışma-hatta kavga içerikli msjları sildim ve hala devam etmekteyim. Bu yüzden bazı üyelerimizin msj sayılarında düşüşler olabilir (bazıları ciddi oranda düşüş yaşayabilir kendi tercihleriydi...). Bu msj sayılarının düşmesi, yaşanan tatsızlıklar, sitenin huzurunun kaçması konularında 2 üye hariç hepinizden özür dileriz... ![]() ![]() GeYiK MeRKeZi Yönetimi |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | umarım donusun harika olır mobi...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
![]() |
| Tags: dikkatine, uyelerimizin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|