![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Arkadaşlar forumumuzun bi çöplüğe dönüşmesini elbette istemeyiz değil mi ?? Bunun için yönetim elinden geleni yapmakta fakat bazen sizlerinde desteğine ihtiyaç duymaktadır...Bu yüzden özellikle konu açarken arama yapalım daha önceden verilmiş konuları tekrar açmayalım. Böylelikle forumumuz daha da emeğe saygılı daha da temiz olacaktır. Ayrıca takdir edersinizki biz yönetiminde gözünden kaçan konular mesajlar olacaktır. Bu yüzden eğer üyelerimizde daha önceden açılmış bir konunun tekrardan açıldığını fark ederlerse bizleri bu başlık altından uyarabilirler. Şimdiden teşekkür ederiz ![]() GeYiK MeRKeZi FoRuM yönetimi |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2007
Ruh Halim: | Temiz bil folum için elimden geleni yapalım.Bende tşk edelim. ADMİNİM sitemizi leklam yapıyım mı tabi sen istelsen (folum.geyikmelkezi.com) leklam yapmaktan büyük onul duyalım.izninizi istiyolum ADMİNİM Konu mobimag tarafından (06-14-2007 Saat 10:42 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #5 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2007
Ruh Halim: | Konu h.r.r tarafından (06-25-2007 Saat 04:34 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: forumcular |
| |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Ne gzl demişsin temiz bi forum için elele die Keşke herkes öle düşünse Ben burda bı konu hakkında sayfalarca yazı yazılıp sonra yenıden baslık oldugunu gördüm Herkes baslık acma derdine düşmüş (genelleme yapmış olsamda böyle amac gütmeyenlerınde oldugunu biliyorum )Tuhaflık ve karışıklık bundan dolayı oluyo Şu sağ tuş olayını açsanız diorum . cok zor sıkıcı ve sinir bozucu bi durum oluşuo En azından benim açımdan öyle Ayrıca site cok renksiz değil mi Bana mı öyle gelio ? Konu cevaplama panelinde ki rahatlık ve bolluk içinde teşekkürler |
| |
| | #8 (permalink) |
| Administrator | EDA daha önce sitemizle ilgili bize özel yazıları başkaları başka sitelere kopyaladı bizde çözüm olarak bunu ürettik ve istedigimize ulaştık. Yeni sayfa ac yerine shift tuşuna basarak yeni sayfada acabilirsiniz. Bu siteden bir şeyleri çalmak istemeyenler dışındakiler için shift tuşu işe yarar..
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| |
| | #9 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Valla shıft olayında anlamadım ne yap dediğini ama neyse Şöyle bi durum var çalmak isteyen çalar Yazıyı resım seklındede çalmak isteyen çalar Benim üye olduğum edebiyat sitelerinde bile bu şekilde bi güvenliğe ihtiyaç duyulmuyo demekki burdakilerin arasında bazı kendilerini bilmeyen , hırsız ruhlular var ve burdaki yazılar cok kıymetli görülüo Neyse site size ait dilediğinizi elbette yapcaksınız Ben sadece sıradan bi üye olarak fikrimi beyan ettim Zaman ayırıp cevap yazdığın içinde teşekkürler |
| |
| | #10 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | geyik yazılar her zaman celbedicidir ve bizim yazdıımız geyik yazılarda başka sitelerden çalınmış zannedilip bazıları tarafından (özellikle biri dadanmıştı ya neyse) başka sitelere eklenmişti bunun önüne geçilmesi için yapıldı bu ayrıca ben eskiden verilmiş konuları takip edip tekrar açılan konuları kitliorum fakat bu başlııda sizlerin bu şekilde gördüünüz konular varsa bize bildirmeniz için açtım ![]() |
| |
![]() |
| Tags: bir, ele, forum, icin, temiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|