![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | ![]() Arkadaşlar sevgili bayanlar G.M.B_F.K (GeYiK MeRKeZi bayanlar futbol klubü) kuruldu hepimize hayırlı uğurlu olsun üye olmak isteyen arkadaşlar başvuruları bu başlık altından yapabilirler henüz maç düzenleyemesek de şimdilik çalışmalarımızı sürdürücez ve daha sonra buluşmalarımız başladıında futbol maçları hatta turnuvalarımız olucak ilgili link; Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Konu mobimag tarafından (06-04-2007 Saat 07:09 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İSTANBUL
Ruh Halim: | mobi harıkasın hersey super olmus ama bu sıteye kızlar taklmıo mu ya ![]() ![]()
__________________ Umut Nerdesin Yine Bittin Nerelere Gittin Ben Seni Göremeden.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | yok yaa mobi amblemin herşeyi süper olmuş problem benim gözlerde gözlük alcam kendime yaa hiç bi şeyi okuyamıyorum ya da eksik okuyorum Konu eddie tarafından (06-05-2007 Saat 01:56 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags: gtgtgmb_fkltlt, kuruldu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|