![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 29 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: Kocaeli, Aydın, birazda İzmir
Ruh Halim: | öncelikle herkese slm lar bişii farkettim bu 100 kontr admınden admın e gidio adam admın tabi o kadr msj yazcak işin içinden admınler cıksa olmaz mı?
__________________ Işıklar Söndüğünde Herkes Siyahtır... |
| |
| | #25 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 29 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: Kocaeli, Aydın, birazda İzmir
Ruh Halim: | biraz yanlış anlaşıldım galiba exalted ın da dediği gibi biraz patavatsızlıkta var kusuruma bakmayın artık
__________________ Işıklar Söndüğünde Herkes Siyahtır... |
| |
| | #27 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 18 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: Metal Cennet indee :D
Ruh Halim: | msj sayılarının ne durumda olduunu takp etmek içn bi link wermiştin? o işe yaramıodu ama smile yardm listesi gibi bişi açılıodu..linki tekrar verebilirmsn? |
| |
| | #28 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 8 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | evet ben de o durumdan muzdaribim... gerçi ben mümkün değil alamam kontörleri ama olsun takip edelim yani.. bi de bu işten adminleri muaf tutsak? admin yani.. |
| |
![]() |
| Etiketler: 100, atan, cebinde, cok, kontor, mesaj |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|