![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Sitemizde bi takım tilkilerin olduğunu düşünmeye başladım açıkçası bunlar ya daim üyelerden ya da bizzat hırsızlık yapmak için üye olanlardan benim copy/paste ile sizlerle paylaştıım yazılar hadi neyse peki ya bizzat kendi ürünlerim olan yazılara ne demeli ?? lütfen ark lar emeğe saygı duyalım copy/paste yaparken dikkatli olalım insanların (özelliklede benim) kendi ürünü olan bizzat emek verilmiş olan yazılarını eğer bir kez daha başka sitelerde görürsem ve bu tilkiyi yakalarsam sonu kötü olur...dier üyelerdende desteklerini bekliorum..bu her an sizin başınıza da gelebilir...biraz duyarlı olalım ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #5 (permalink) | |
| Member Üyelik tarihi: Apr 2007 Bulunduğu yer: aydın
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() ![]() itiraf ediorm ben de deilim..ztn okuldu sınawdı arkadaş partileriydi ( )derken zamanım kalmıo sadece bu foruma grebiliorm ![]()
__________________ tomorrow never comes until it's too late | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | o zaman bende itiraf edeyim bu site benim girdiğim tek forum sitesi bunu taa en başta da söylemiştim o yüzden taşıyıcı üye olamam ki bi kere fıtratıma ters....![]()
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | seçkin in söledii gayet ii fikir bence bu arada hiç şüphelenmiceim kişilerden yorum gelmiş neyse ark lar desteiniz için saolun daha paylaşımcı olabilmemiz için önlem almamız gerekicek o zamana kadar kendi yazılarıma ara vermeyi düşünüorum ama en kısa zamanda söz verdiim yazılarıda tamamlaıp sizlerle paylaşıma sunacaım sizlerin desteini arkamda hissetmek bölelerinin karşısında dahada güçlü durmamı sağlıo bu arada söz konusu sitenin yöneticisiyle görüştüm konular tamamen yayından kaldırıldı zaten söz konusu üyeyide banlamışlarKonu mobimag tarafından (05-03-2007 Saat 10:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: ESK.
Ruh Halim: | eğer birileri burdan bişiler alıyosa bunların ALINTI olduunu belirtmek sorunda ki zaten senin kendi yaptıın şelere paylaşmsı hiç hoş değil bence
__________________ ...Kendini Melek Sananların Hepsi Cani... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | valla mobi ben aceminin tekiyim allah seni inandırsın boş konuşmaktan da başka yapabileceğim bişey yok. bu işin yükü bir tek senin üzerine kalmasın. herkes becerebildiği kadar yardımcı olsun. mesela benim gibiler boş konuşsun.valla şaka bi yana allah yardımcın olsun(kafiyeli oldu beee...) |
| | |
![]() |
| Tags: haberimiz, kervani, olmus, sitemiz, tilkiler, yok |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|