![]() |
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Sevgili geyikler, Nuri Babanın bana attıgı mailden sonra gizz le konuştuk ve yeni bölümler açmaya karar verdik. Açtıgımız bölümler ; "Atatürk sayfası" , "Siyaset" , "Ilımlı islam-AB-BOP" Nuri Baba nın attıgı mail: Sevgili Dostlar; büyük emeklerle hazırladığınız bu siteye üyeliğimin kabul edilmesinden mutluyum... Biliyorum ki, sitemizin adı "Geyik Merkezi"...Ancak, yaşadığımız ortam, 24 saat "geyik" yapılmaya elverişli değil...Ve yine biliyorum ki, "..bizim sitemiz geyik sitesi...beğenmeyen veya siteyi kendine uygun bulmayanlar,ayrılmakta özgürdürler.." de diyebilirsiniz ve de kesinlikle haklısınız.... Ancak; sitemizde bunca pırıl pırıl genç arkadaşlarımız varken, 12 Eylül yönetiminin dayattığı apolitizasyon operasyonuna bizler de katkı sağlamasak da..hiç olmazsa,ilgilenen gençlerimizi Ülke sorunlarıyla ilgili bir tartışma ortamına soksak ve birbirimize bilgi aktarımında bulunsak ve "akıl akıldan üstündür" mantığıyla birbirimizden bilgi adına yararlansak, fena mı olur? Örneğin; bilgisayar konusundan,klavye kullanımına kadar şu iki günde öğrendiğimi sizlere anlatsam, şaşarsınız... Durum bu olunca, hiç olmazsa "Ana bölüm başlıkları" altında "Atatürk sayfası" ve "Siyaset" ve de "Ilımlı islam-AB-BOP" gibi konularda gençlerimizi derinliğine inmeden, sohbet havasında aydınlatabilecek konuları açamaz mıyız? Hurafelerin ve tarikatların cirit attığı Ülkemiz de, sadece "geyik"le yaşanmayacağını benden iyi biliyorsunuz ama "..bizim sitemiz,sadece geyikle yaşayanların sitesidir" deme hakkınıza da saygı duyduğumu belirtmek isterim... Sizleri hiç tanımamama karşın, böylesi bir siteyi ve Ülkemizde ki ilk 50 sitenin içine girebilecek düzeye getirenlerin emeklerine duyduğum saygıyı da , sizlere yüksek değer biçtiğimi de gururla söyleyebilirim.... Bilgisayar konusunda öylesine cahilim ki, yazdığım yazıları renklendirmeyi veya koyulaştırmayı bile beceremiyorken, şayet sürçü-lisan etti isem affola.... Gözlerinizden öperim.....Sevgilerimle....
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Nuri Baba'ya teşekkürlerimizi iletirken sizlerden de yeni açılan bölüm ve içerikleri hakkında duyarlılıklarınızı gösterip, bu konuları herhangi bir şekilde geyik malzemesi yapmadan ve aşırıya kaçmadan görüşlerinizi belirtmenizi rica ediyoruz..
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | daha konulara bakmadım ama hoş olmuştur elimde ne kadar doğruluğu kanıtlanmış bilgi varsa hepsini paylaşmaya çalışacağım
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | süper bncede atatürk kısmı çok gzl saolun
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | TesekkurLer Nurı Baba SaoLasn Bızım Iıcn BnLarı Dusundugun Iıcn
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Dostlarımdan böylesine güzel sözcükler duyunca, inanın ki, yüreğim de bahar dalları yeşerdi.... Hepinize teşekkür ederim....İyi ki varsınız... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | ay babam benim çok guzel atmıssın maili rica etsem benim s.mod olmam içinde webmastere bi ozel msj atabilir misin belki o zaman olur ![]() admine ve tum emeği geçenlere tşkler ![]() |
| | |