![]() |
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | merhaba, artık t-shortler ve bardak zamanı geldi. t-short ayarladım. %100 pamuklu ve kaliteli siz bakın sizde karar verin. Bunların üzerine geyikmerkezi logosu olacak. Sizce nasıl tshort iyimi? ![]() ![]()
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | güzelmiş teşekkürler ![]() bi de yazısı oluncaa ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | tşk ederiz ancak deviye katılıyorum yaka daha geniş bisiklet olsa..unısex ama kızların üzerine göre bana biraz uzun geldi ama kaliteli olduğu belli mizahi bi logoyla temsili şık bi tşört olabilir![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | yok boğazı iyi böyle sonra göğüs kıllarımız gözüküyor ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | yav o sırada maç yapıyordum hava da sıcaktı sol alta doğru giden kolun sonunda top var ![]() normalde öyle dolaştığımı düşünmüyorsun heralde ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: geyik, kare, tshortlerden |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|