![]() |
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Sevgili Geyikler, Sitemizin forum bölümünde yeni degişiklikler yaptık. Yapmayada devam edecegiz. Artık kendi arkadaş listenizi,resim albümünüzü,gruplarınızı oluşturabilirsiniz. Kişilerin Profillerine Yorum yapabiliyorsunuz. Ayrıca profilinizi kim bakmış görebilirsiniz ![]() Yeni Profil sayfası: Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ Geyik Merkezi Bir Aile |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | teşekkür ederiz ![]() hepimize hayırlı olsun ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | sitemize hayırlı ugurlu olsun...
__________________ UZAKTAN GÖRENLER MESUT SANIYOR BİLMEZLERKİ YARAM HERGÜN KANIYOR.. GECEYİ YAŞARIM DOĞMAZ GÜNEŞİM ZAMANSIZ KÜLENDİ YANAN ATEŞİM... YORGUNUM DERTLİYİM YÜREK DAYANMAZ MAZİYİ ARARIM BÖYLE YAŞANMAZ ÇEKİLMEZ ÇİLEDİR BENİM HAYATIM.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | ben açtığın konuları görmek için açtım web niye açtı bilmiyorum
__________________ 26 sına kadar yokum. Site size emanet Konuşmakla varılır hedefe, gayret! Etki-tepki, iteler yetki . Ve reddi terket yetti. Artık artı konulur, ve yaşama eksi silinir. Her gününde nötr olur ve darısı başına denilir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | ben de şaka yaparm böyle ![]() mesajın sonunda ifade olmayınca hangi ruh halimle yazdığımı bilemiyorsun ya onu düşünmek eğlendiriyo beni ![]()
__________________ 26 sına kadar yokum. Site size emanet Konuşmakla varılır hedefe, gayret! Etki-tepki, iteler yetki . Ve reddi terket yetti. Artık artı konulur, ve yaşama eksi silinir. Her gününde nötr olur ve darısı başına denilir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: forumdaki, yenilikler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|