![]() |
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Merhaba arkadaşlar, geyikmerkezi.com uzantılı mail ve msn adresi almak isteyenler varmı? Eğer ilgi çok olacaksa böyle bir hizmeti vermeye başladık. İsteyenler buraya yazabilir ![]() Örnek msn adresi: ![]() Ücretsiz Bedava
__________________ Geyik Merkezi Bir Aile |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ben de isterim ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | biraz daha teknik bilgi alabilir miyim dosya transferi en fazla ne kadar olacak kotam ne olacak 1-2 ay girmezsem maillerim silinir mi ? vs.vs.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | Bende istiyorum.Ancak bana avrillavigne@geyikmerkezi.com diye alırsanız sevinirim |
| | |
![]() |
| Tags: adresi, geyikmerkezicom, isteyenler, mail, uzantili |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|