![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | evettt sevgili geyiklerrr eski moderatörümüz Jamjit artık ortağım olarak yani Süper Moderatör olarak görev almıştırr ![]() kendisine yeni görevinde başarılarr diliyorumm ![]() gerçi rengi olmamış ama en yakın zamanda rengi değişcekk ![]() (Allah kolaylık versin canımm ). |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | biri gider biri gelir giden yine gelir ![]() tebrikler jamjit ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | E işte biraz pembeyiz ama kimsin_sen le ortaklaşa yürütecez inşallah ![]() Sorununuz ve bildirimlerinizi özel mesaj olarak atın ilk girdiğimde ilgilenirim ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | işlev önemli hayde kolay gele tebrikler dostum layıkıyle cancasıma yardımcı olcaana inanıyor bu forum![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | Böyle bir rengi tercih ederdim gene de ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: iste, ortagimm, yeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|