![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Arkadaşlar bikaç arkadaşımızdan da istek oldu ve benim de uzun zamandır aklımdaydı. Fan clubler yapalım isteyen herkes üye olsun. Sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir ?? Ne gibi clubler açabiliriz. En çok neye ilgi olur ?? ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | bence çok iyi olur bende destekleyenlerdendim ama karşı düşünenlerede saygım vardır
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | muzıkle ılgılı olabılırmı mesela rock rap gıbı ??
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() hem nıe tartısıyım onuda anlamadım ![]()
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | örnek: sagopa severler fan clup osmanlı fan clup galatasaraylılar fan clup gibi olabilir
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Tags: clubler, fan, fikirleriniz, hakkindaki |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|