![]() |
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Merhaba sevgili üyelerimiz; Artık yeni bir yöneticimiz var. Kimsin_sen e yöneticilik hayatında başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun. İyi geyikler. ps: kusura bakma rengin benimkinden oldu idare et azcık sonra o düzeltilcek ![]() GeYiK MeRKeZi Yönetimi ![]() |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | Tebrikler kimsin_sen bütün forumda söz sahibisin artık her gün foruma uğrayacaksın konu tekrarları çöpe küfür edenleri uyar. Sürekli ve güncel konular aç. .............. Kolay gelsin ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Alıntı:
ben ona güveniorum o ki her zorluğun üstesinden gelmiş bununmu gelemicek (nası da gaz veriorum) | |
| |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | edit- bu konuda geyik yapmayalım lütfen ![]() mobimag
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu mobimag tarafından (01-16-2008 Saat 11:14 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | ![]() ![]() (hangi gülücükler varsa ekledim düşünün o kadar sevinçliyim )hepinize ayrı ayrı tşk ederim arkadaşlar (mobinin verdiği gazla) elimden geleneni yapıcam bana da zorluk çıkarmıcağınızdan eminimm(sölemedi demeyin sonra kulağınızdan tavana asarımm |
| |
![]() |
| Tags: yeni, yoneticimiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|