![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Merhaba arkadaşlar, 2008 yılına yeni girdik. Sizin 2008 yılında geyik merkezinde olmasını istediginiz şeyler neler? Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. (Eger yapılabilinecek şeyler oldugu takdirde yapılacaktır.)
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | modifiye bölümü--kendi resimlerimiz bölümü-BunLar oLursa çok makbuLe geçer ![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: KAYSERİ
Thanks: 8 Thanked 29 Times in 16 Posts | spor Bolumunu genısleteLım bzı takımlarıda yazarsanı ve bır moD ayarLarsanız sonra ıddaa boLumu oLursa Cok ıyı olur gıbı oLur
__________________ DiyorLarki Sen DeLisin Hic Bu KadaR SeviLirmi? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | değişiklik şart dostum ![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p y.o.r.g.u.n s.a.v.a.ş.c.ı
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | web kitaplarla ilgili bölüm açarmısın
__________________ Tıkandım aşkım yazamıyorum Yok olmuyor gene daralıyorum Sensizlik bana tek keder ve Görüyorsun ya kim nederse desin Bu yürek gene SEN DER..! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | bazı sitelerde ruh halleri ifade gibi oluyo mesela; rezil oluyo bu dalgacı oluyo bu buda romantikmişhepsi böle deilmiş ama olsun ruh halleri böle olabilir mi?? bide ifadeler biraz daha artabilir mi?? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | Smile gwnişletilebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: 2008, neler, olsun, sitemizde, yilinda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|