![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #22 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 17 Ocak 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | Alıntı:
birde smıle ailesi genişleme konusuna katılyorum..
__________________ | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 28 Şubat 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | bence tum uyelerin anılarının derlenip, ilginc olanların kitaplasacagi bir bolum olabilir. Hepimiz çocuk olduk ve nice unutulmaz anılar var hafızamızda. Bunların diger insanlarla paylaşılması çok güzel olur bence. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Senior Member | Bu sitede oyun varmi oyun bolumu degil sitenin ozel oyunlari skorlar filan olsa her kes bir biriyle yarissa ne iyi olur dimi
__________________ Suskunlugum Asaletimdenir Her lafa verilecek cevabim var Ama once bakarim _______________Laf mi diye Sonra sogleyene bakarim _______________Adammi diye |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 14 Mart 2008 Bulunduğu yer: izmir
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | barış istiyorum.. hey selamlar merhabalar... şampiyonu fenerbahçe yapın ... gülşen le evlenmek isterim çıldırmak isterim en büyük fener deniz gezmişten af dilensin istiyoruzz çalışmak istiyorum... öss kalksın istiyorum.. Konu kimsin_sen tarafından (14 Mart 2008 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler: 2008, neler, olsun, sitemizde, yilinda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|