![]() |
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Arkadaşlar sevgili üyelerimiz; Biliyorsunuz ki koskoca foruma sadece 2 admin ve 1 mod olarak bakıyoruz. Bazı üyeler ise bunu göz ardı edip bir günde aynı bölümde onlarca konu açıyor (bugün bir üyenin aynı bölümde 40 tan fazla konusuyla karşılaştım yaklaşık 2 buçuk sayfa). Bu açılan konuları ise tek başıma kontrol etmem mümkün olmayacağı için bundan sonra aynı bölümde bir günde sadece 5 konu açılımına izin veriyoruz. 5 ten fazla konu açan üyenin ise o bölümdeki konu sınırı göz ardı edilmeden bütün konuları silinecektir !! Lütfen konu açmadan önce arama yapmaya özen gösterelim ![]() GeYiK MeRKeZi Yönetimi ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | kural laylaylom da geçerli olmasın ![]() işi ne Cre nin sigara içeceğine gelsin bölümüyle ilgilensin
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: acilan, hakkinda, konular |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|