![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Sevgili üyelerimiz; Bilioruz ki herkes farklı görüş yapılarına sahip olup farklı fikirlerini sölemektedir. Şahsen bundan doğal bişey de göremiorum. Siyaseti yakından takip eden biri olarak siyaset tartışmayı da çok severim. Fakat seviyeli ve karşısındaki görüşe saygı duyan insanlarla !! Ne yazıkki sitemizde seviyelice görüşlerini bildirenler varken seviyesizce hatta terbiye sınırlarını zorlayarak görüşlerini dile getiren üyelerimiz de var. Kimse üstüne alınmasın fakat bu seviyesiz hareketler bazen hakaret boyutlarına bile varabilio. Bu yüzden sitemizde (adminler de dahil olmak üzere) tüm üyelere siyaset yapmak yasaklanmıştır !! Aksini yapan olursa 1 haftadan başlamak üzere süresize varana kadar cezalar verilecektir !! Duyurulur !! GeYiK MeRKeZi Yönetimi ![]() ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Administrator | Hani derler ya agzı olan konuşuyor bu muhabbete döndü zaten sitede. kültürsüz kişide yazıyor kültürlü kişide. Bir şeyden anlamaz sadece kulaktan duyma şeylerle yazıp durun insanlar var. Bu yüzden böyle karar aldık.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | Seviyeli Siyaset Tartışması diye bölüm açsanız. Benim gibi genç üyeler bilgilense fena mı olur? O bölüm dışında siyaset yapmak yasaklansın. Yani bence öyle olur. Daha önce modluk yaptım da oradan biliyorum. Gerçi iki site de kapandı ama benim açtığım konular yüzünden değil.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | inan bana burda sevielice siyaset tartışıcak üye sayısı 5 kişiyi geçmio böle insanlarla da kimse uraşmak istemez çok tartışıldı zaten hem şikayetler sonra bize gelio biz laf işitioruz işinize gelmeyeni banlıosunuz die böle şeylerin olması yerine ne kimse siyaset tartışsın ne kimse banlansın ne de bize böle laflar gelsin bundan sonra paso geyik![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Super Moderator | Alıntı:
Bi de benim yazdığım yazıların altında Ezan değil de Google reklamı çıksa olur mu. Rahatsız oluyorum da.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Jamjit tarafından (09-20-2007 Saat 01:45 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
her nese o Ezan da bir çeşit google reklamı![]() | |
| | |
![]() |
| Tags: forumumuzda, siyaset, yasagi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|