![]() |
| ||||||||
| Diziler Kavak Yelleri, Menekşe ile Halil, Kurtlar Vadisi, Lost, Heroes ve dahası... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p uA-eski açık
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | 1. Süper kahramanlar harikadır ve insana ''vaay'' dedirten bir çok eylemleri vardır. Ama Lost'da sadece arada bir vaay dedirten anlar var. Bu olaylarda pek tahmin edilebilir ve anlaşılabilir değil. 2. Lost'da çok fazla hikaye var. Belki bu Heroes'unda başına gelecek ama şimdilik tüm hikaye bağlantılı gidiyor. Plajdakiler ve Others kısımları ile ana hikaye bölündü ve bu dizinin akışının yavaşlamasına neden oluyor. (Lost'un iyice dibe çökmesinin bir nedeni de bu. 1. sezon ve 2. sezon ortasına kadar ana hikaye Others kısmıyla bölünmemişti. ) 3. Heroes sizi ultra rahatsız edici, tahmin edilebilir, her bölümde karşınıza çıkan ve hep mutsuz sonlarla biten geçmişe dönüşlere boğmaz. (Kesinlikle doğru tespit! Bıktık. ) 4. Heroes'da kutup ayıları yoktur. Evet, Hiro'nun kılıcı var ama o zamanda yolculuk eden bir kişi. 5. Seksi kız faktörü : Kate, çift kişilikli striptizciye ve amigo kıza karşı kaybetti. (Claireeeee ) 6. Others iyice Alias'daki SD-6 grubuna benzedi. İyiler mi kötüler mi bilelim artık! (Doğru söze ne hacet! ) 7. Geçen yıl Lost çok fazla ara ile insanları bekletti. Bu sene de ön sezon sonrası Şubat'a kadar ara vererek sıktı. (Lost severlerinin diziden soğumasının bir nedeni de bu.) 8. Bir adada mahsur kalmak sıkıcılaşmaya başladı. 9. ''Amigo kızı kurtar, dünyayı kurtar'' dünyanın en dandik sloganı olabilir ama hiç değilse peşinden gidilebilir bir şey. Ee peki Lost'da amaç nedir? (Birkaç gündür dilimden düşmeyen slogan. ) 10. Son olarak, Heroes sonradan eklenen karakterleri akıllıca soktu diziye. Ve biliyoruz ki, adaya yeni gelenler önceden adada oldukları için değil, hikayeyi doldurabilmek için eklendiler----------- tabi bunlar dergiye göre bence ikisinin kulvarı çok farklı ve ikiside iyi
__________________ Raks edemedim yine yenildim Aksini göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına Baksın kör gözlerime-------"Size yalan söylemişler, edebiyat eğlencelidir" |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
![]() |
| Tags: heroesun, lostdan, ustunlukleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|