![]() |
| ||||||||
| Diziler Kavak Yelleri, Menekşe ile Halil, Kurtlar Vadisi, Lost, Heroes ve dahası... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | bildiinis üsere ben hem kavak yellerinini hemde pelin karahanın fanına üyeyim ![]() fanda bi kıs sürekli sete gidiomuş yani oyuncuları tanıomuş ![]() kıs geçen gün orda dediklerini anlatmıştı DEniz kadrodan ayrılcka demişti Gördünüs üsere denis artık kadroda yhok!Sora Duygu artık gitcekmiş didi {izlediysenis } Duygu Efe yi terk etti!başkada bişe dememişti Bide {fark ettiysenis }Umut{Yiğit Evgar} diziye girdi 1-2 bölümden sora çıkıcaını düşünüoduk ama yapımcılar denizin gideceini örenince Umut u kadroya almışlar!!!beni en çok şaşırtan Aslı ve Umut arasında bişi olcakmış en ama en çok da şaşırtan Sermet{Efe nin işçisi }'in Su{Ceren Moray}yla bi ilişkisi olcakmışayrıca Deniz in son bölümde saçlarını kısa görmüşsünüsdür Aslında İbrahim Kendirci askerlie gitmemiştir!!!yani gitmiştir ama diziyi terk etme nedeni bu deel!bi film için teklif almış ve kabul etmiş!!Yorumlar??? |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | sölemeden duramicam sanırım 19 mayıs ta kavak yellerinin 4 oyuncusu {tanıosuynusdur }Şeffad Oda ya konuk olacaklarmış )} |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | ya ben bu gün pelin karahan diye aslı enver in fan sitesine üye oldum ![]()
__________________ inadına ===>GFB<=== |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | ban saçma gelio artık o dizi ya bayadır da izlemiorum ![]() ama tıpatıp dawsons greek yani o dizinin sonunu ve neler olacağını bildiğim için izlemeiorum ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: ayrintilar, bolumlerden, kavak, yelleribazi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|