![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Diziler Kavak Yelleri, Menekşe ile Halil, Kurtlar Vadisi, Lost, Heroes ve dahası... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: ank
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | asi dizisiyle ilgili başlık açılmamış galiba, yoksa ben mi göremedim? |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | eski bölümlerinin konulmasını mı istiyorsun
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: ank
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Asi Dizinin Konusu: Asi, verimli toprağın ve çok üstün ve ulu bir aşkın hikayesi. dört kuşaktır varolunan toprağını, ekmesi hayat vermesi, ve karşılığında hayat alması ve bu şartlar altında direnerek yaşamını sürdürmek isteyen bir aile, atalarından gelen bereketli topraklara hayat vermek için elinde bulunduğu diplomayı hiçe sayarak kullanmamış kullandırmış yalnız toprakları için varolmuş bir baba. Onun bu hayattaki bütün varlığı gururu çocukları ve bu toprağın değerini çok iyi bilen melekler kadar güzel kızı asiye ve bu topraklara hayat veren babasından gördüğü gibi aynı şeyleri yapmaya çalışan sahip olduğu toprağına hayat veren nehir gibi asi adını almış bir kız. Seneler sonra doğup büyüdüğü topraklara dönen yakışıklı bir genç adam; Demir okumuş, zengin, yakışıklı, gururlu. ailesinin bulunduğu topraklarda saklı çok büyük bir sırrı var bu sır öyleki bu iki ailenin düellolarına güç savaşlarına ve iki ailenin tüm hayatının alt üst olmasına sebep olacak bu sırda aşklarını tutmaya çalışan demir ile asi nin tutmasına imkan vermeyecek.. dizinin sitesinde böyle diyor. (Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]) |
| | |
![]() |
| Tags: asi, dizisi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|