![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Diziler Kavak Yelleri, Menekşe ile Halil, Kurtlar Vadisi, Lost, Heroes ve dahası... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | |
| Administrator | Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Hide:
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] | |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | eline saglık webmaster ![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Şen kahkahaların hiç eksik olmadığı yerden
Ruh Halim: | Paylaşımınız için teşekkürler... Losttan sonra Prison Breake başladım. Tabi çok fazla vaktim olmuyor izlemeye, ilk sezon bitti. Saçma sapan tv dizilerini (türk tvlerinde) izlemektense, hoş vakit geçirebileceğiniz, gerilim, heyacan dolu bu iki diziyi şiddetle tavsiye ederim. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p y.o.r.g.u.n s.a.v.a.ş.c.ı
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | cezayir menekşesi sana 4400 de tavsiye edrim lost ve prıson break bende izledim özellikle prıson break favorim heroes ve 4400 de kaçırma
__________________ Tıkandım aşkım yazamıyorum Yok olmuyor gene daralıyorum Sensizlik bana tek keder ve Görüyorsun ya kim nederse desin Bu yürek gene SEN DER..! |
| | |
![]() |
| Tags: break, episode01, prison, season |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|