![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Diziler Kavak Yelleri, Menekşe ile Halil, Kurtlar Vadisi, Lost, Heroes ve dahası... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | bence bu sezon dizileri parlayan kanal sadece Kanal D gibi geliyor.Bu dizi bence müthiş. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | Atv deki elveda rumeli ve karayılan en güzelleri bence Te o kaa ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Ya valla bi çok diziyi ara ara izliyorum Annem dizisi güzel ama Bakanın gazeteci sevgilisine karşı sergilenen tutum sinir bozucu Kavak yellerininde reklamını seyrettim taksicinin teki ile Deniz rolundeki cocugun diyaloğu gülme krizine soktu beni ![]() Elveda rumeliyi bende cok seviyorum Hande subasının yerine Berrak ı getirmeleri cok iyi olmuş Kadar yerine kaa demesi cok sempatik ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: annem |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|