GeYiK MeRKeZi FoRuMu  
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.

Geri git   GeYiK MeRKeZi FoRuMu > Spor > Diğer Takımlar

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Diğer Takımlar Anadolu klüplerimiz ve ecnebi klüpler :P

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-21-2008, 10:29 PM   #1 (permalink)
Gold Member

Devilish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Standart Ben böyle maç görmedim(Slaven Bilic:D)

Hırvat teknik direktör Bilic, öyle şaşkındı ki, "Türkler'in son kurbanı biz olduk" diyordu. Dahası da vardı. Bakın neler döktürdü.

Hırvatistan teknik direktörü Slaven Bilic, maç sonunda yaptığı açıklamada şoka uğradığını söylerken,

"Türkler'e son dakikada gol atmak bile sizi kurtaramayabiliyor. Son kurbanları biz olduk" dedi.

BÜTÜN KORKULARIM BAŞIMA GELDİ

Kariyerindeki en ilginç maçı oynadığını kaydeden Bilic,"Daha sonra böyle bir şey yaşar mıyım bilmiyorum ama önümde uzun bir yol olduğunu söyleyebilirim. Ancak sanırım bu tek olacak.Maçın öncesinde yaşadığım korkuların hepsi başıma geldi.. Ama ben yine de iki takımı da kutluyorum. çok iyi bir oyun oldu.

BU ADAMLAR ATMAK İÇİN YEMEYİ BEKLİYOR

Penaltılar hep kumardır, bugün kaybeden biz olduk.Ama ben böyle maç görmedim, bu adamlar atmak için yemeyi bekliyor"şeklinde konuştu.

TÜRKLER'DE TARİF EDEMEDİĞİM BİR ŞEY VAR

Biliç, Türkiye nin 3. kez bir maçı geriden gelerek kazandığını belirterek, ''İlginç bir biçimde kazanıyorlar. Hem kaliteleri var hem de başka birşey var. O yalnızca Türkler'de var onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum. Böyle giderlerse final oynarlar.Bu yenilgiyi unutmamız mümkün olmayacak. Yaşamımız boyunca da aklımızda kalacak'' dedi.

Bilic, yarın yeni bir güne başlayacaklarını, biraz ağlayıp üzüleceklerini, ancak yaşamın da sürdüğünü sözlerine ekledi.

EN BÜYÜK TÜRKİYE
Devilish isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Site İçi Arama
Site İçi Arama
Konu Kapatılmıştır
Tags: , , , ,

Seçenekler
Stil