![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Diğer Takımlar Anadolu klüplerimiz ve ecnebi klüpler :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: hatay
Ruh Halim: | Son günlerde milli takımda sergilediği futbolla tüm dünya takımlarını ve teknik direktörlerini kendine hayran bırakan Ve üstüne 20 milyon pound biçilen Arda Turana "Arsenal , M.United , Newcastle United ,tan sonra Fenerbahçeden de teklif geldi.Diğer takımları kibarca red eden arda ve Galatasaray yönetimi,Fenerbahçenin teklifine öyle bir cevap verdilerki Fenerbahçenin imajını çok feci bir şekilde sarstılar. İşte Arda ve Galatasaray yönetiminin basın açıklaması. ADNAN POLAT ;Arda,ya avrupanın önde gelen takımlarından tekliflerin gelmesi hem bizi hemde futbolcumuzu gururlandırıyor.Fakat önceden de acıkladıgımız gibi ardanın Galatasarayla 4 yıllık mukavelesi var tabi arda isterse her iki tarafın kazancı doğrultusunda avrupa takımlarıyla masaya oturabiliriz . Ama oyuncumuzda bizde Şuan için transferi düşünmüyoruz.Ve Arda,nında Galatasaraydan ayrılmayacağını bizzat kendisi söylemiştir.Fenerbahçenin teklifine gelince ben sadece gülüyorum ve şunları söylemek istiyorum . Fenerbahce R.Carlos u getirdiğinde bazı imalı laflar kullanmıstı.Maddi olarak sıkıstıgımız donemlerde alay konusu edinmişti.İşte şimdik biz fenerbahce yönetimine şöyle bişey söylemek istiyoruz.Şimdiye kadar Fenerbahcede oynayan hangi oyuncu için bukadar avrupa takımı ilgilendi.Ve akabinde Şunları kaydedip Sözü Ardaya Bırakıyorum.Fenerbahcenın o Övünerek Traansfer edipte bize hava atan R.Carlosa biçilen fiyat,Ardamıza biçilen fiyatın ceyreği bile etmiyor.Yani şöyle söyleyim Arda 4 tane R.Carlos Alacak kapasitede Bir oyuncudur. VE ARDANIN OLAY YARATACAK SÖZLERİ ; Fenerbahcenın bana teklifte bulunması gerçekten şaşırtıcı bir durum benim için.Benim Galatasaraya bağlılığımı göremiyorlar heralde.Önümüzdeki 4 yıl boyunca Galatasaray taraftarını Yalnız Bırakmayacağımı Burada söylemek istiyorum.Hatta 4 yıl sonrada kulübümle tekrar masaya oturmayı düşünüyorum.Fenerbahcenın Teklifine gelince benim için hiç gurur verici değil.Ben şu duygularımı acıkca söyleyebilirim kimse yanlış anlamasın Fenerbahcedeki oyuncuları cok seviyorum fakat Küçüklüğümden Beri Fenerbahçeye karşı Fobim var.Ve Futbol kariyerim boyunca Fenerbahcede oynamak istemediğimi Burada Açıklarken.Tekrar yanlış anlaşılmasını istemediğim bi yer daha var oda şu Samimi Duygularımla Söylüyorum ; Fenerbahce,de oynamaktansa Futbolu Bırakır Galatasarayda Teknik sorumlu Olarak Görev Yapmayı Tercih ederim. Ardanın Bu sözlerine Karşı Fenerbahce Cephesinden Henüz bi cevap gelmedi.Olay Yaratacak Bu sözler sonrasında Hakaret gerekçesiyle Fenerbahçenin Futbol Federasyonuna Hem oyuncuyu hemde takımı Şikayet Etmesi Bekleniyor.Fakat şikayet edildiği takdirde özgür düşünceleri göz önünde bulundurularak her iki tarafın ceza alacağı sanılmıyor. IHA |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: hatay
Ruh Halim: | :d:d:d:d:d GÜLDÜRME BENİ TÜM AVRUPA ADAMIN PEŞİNDE KOŞUYOR NE FENERBAHÇESİ SEN NEYDEN BAHSEDİOSUN ;ARSENAL,NEWCASTLE,M.UNİTED,REAL MADRİD VB , BUNLARMI FENERBAHCEMİ:d:d:d:d:d:d AMA ARDAMIZ SADECE GS DE KALIR ACIKLAMASINADA BAKARSANIZ FENERBAHCEYEDE İYİ BİR DERS VERMİŞ:d:d:d:d:d:d:d:d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : alkis:![]() ![]() ARDAYAAA |
| |
![]() |
| Tags: arda, dan, fenerbahceye, yanit |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|