![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Diğer Takımlar Anadolu klüplerimiz ve ecnebi klüpler :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK y.o.r.g.u.n s.a.v.a.ş.c.ı
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | "10 numara benim" Seedorf, Ronaldinho'nun Milan'a gelmesine çok sevineceğini fakat 10 numaralı formayı vermek istemediğini söyledi. 15.04.2008 10:51 Milan'ın 10 numarası yaptığı açıklamada, Ronaldinho'nun Milan'a gelirse çok sevinirim çünkü o çok büyük bir oyuncu, takımımıza büyük bir güç katar, bizi şampiyonluğa götürebilir" dedi. HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ Seedorf ayrıca, Ronaldinho'nun gelişiyle 10 numaralı formayı Brezilyalı oyuncuya verip vermeyeceği yönündeki bir soruya şöyle cevap verdi: "Ben İnter'den Milan'a geldiğimde 10 numaralı forma Rui Costa'daydı ve ben istemedim. Çünkü takıma ondan sonra gelmiştim, ne zaman Rui Costa ayrıldı, bende bu formayı alıp alamayacağımı sordum ve bana verdiler". Hollandalı oyuncu bu sözlerle 10 numaralı formayı Ronaldinho'ya vermeyi düşünmediğini göstermiş oldu. |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
![]() |
| Tags: benimquot, numara, quot10 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|