![]() |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Ligin son haftalarına girilirken iyice tezgahlar dönmeye başladı.Anlaşılan aziz başkan elini taşın altına sokmaya başladı.Geçen hafta aleyhte verilmeyen penaltıdan sonra bu hafta lehine verilen uydurma penaltı ve 5 dk olan duraklamanın 6. dakikasında gelen ofsayttan gol.Olacağı buydu zaten Alın hayrını görün şampiyonluğunuzun tatmin edin kendinizi Tek isteğimiz temiz bir futbol temiz bir lig tabi nasıl olacaksa... Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı sonrası hakem Hakan Sivriservi’yi sert ifadelerle eleştirdi.Kafkas,"Anadolu’dan şampiyon çıksın hikayesini bıraksınlar, kimseyi heveslendirmesinler. Sahada bir zavallı vardı. 20 yıldır futbol oynadım böyle aşağılık bir adam görmedim. Çıkıp burada mertçe maç yöneteceksin. Yapılan haksızlık. Hakem camiasının içinde çok düzgün insanlar var ama ben bu hakemi bu kategoriye sokmuyorum. Utandım, yerin dibine girdim. Haksızlığı içime sindirmem mümkün değil" diye konuştu.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında da sinirli olduğu gözlenen Kafkas, oyunla ilgili söyleyeceği çok fazla şey olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:"Hayatta iyi insanlar, iyi teknik adamlar var. Hakemler arasında da iyiler ve kötüler var. Anadolu’dan şampiyon çıksın gibi bu tatlı hayale kimseyi inandırmamak lazım. İçime sindiremiyorum. Haksızlığı oyunculuğumda da teknik adamlığımda da hiçbir zaman içime sindiremiyorum. Duygularımı düşüncelerimi net ifade eden bir insanım. Böyle zavallı bir adam görmedim." HURMA:"HAKEM HEM OYUNCULARIMIZIN, HEM DE BİZİM SİNİR SİSTEMİMİZİ BOZDU" Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe maçının ardından hakemlere tepki gösterdi. Süleyman Hurma, bir 3. dünya ülkesi maçı oynadıklarını ifade ederek, "Hakemin maç içinde verdiği kararlara saygı göstermemiz mümkün değil. Penaltıya da ofsayta da bir şey söylemiyorum ama oyun oynatmamasını anlayamıyorum. Oyuncularımızın, bizim sinir sistemimizi bozdu.Türkiye’de Futbol Federasyonu değişti, hakem komitesi değişti ama ezilenler değişmedi" dedi. "Oynuyoruz (Teşvik mi aldınız?) diyorlar, geride kalıyoruz (Maçı sattılar) diyorlar" diyen Hurma, "Yukarıda tribünden de Fenerbahçeli bir yönetici (Çok para almışlar) demiş. Biz, para alıp vermeyi bilmeyiz. Çok para alıp vermeyi kimin yaptığını herkes biliyor" şeklinde konuştu.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member | Sonuna kadar haklısın maçı sonuna kadar izledim penaltı penaltı değildi gol de de ofsayt vardı Fener yine haksız bi galibiyet aldı böle şampiyon olucaksam hiç olmıyım daha iyi
__________________ Siyah uLann Beyaz uLann Alayına Gider uLann..! BEŞİKTAŞK |
| |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | fenerliyim maçı izlemedim ama gerçekten öyleyse benden de yazıklar olsun alıp kupayı sivasa versin bizimkiler
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: νєѕѕєℓαм
Ruh Halim: | Alıntı:
penaltı tmm degildi. ama bizim o kadar verilmeyen penaltımız calınan puanlarımız varki bunlar sadece hata dedik.İnsanlar hata yapabilir. fener yine şampiyon olucaksa bu 3 puanla mı olcak ? fenerin oyunu belli biz chelsea yi maglup ettik bu oyunla sampiyon olcaz. semihin golü cok temiz bir goldu. Ofside yoktu. Çokta güzel bir gol attı. hakemlere itiraz sebebi kayserili oyuncuların 5 dakka uzatması ve penaltı. bu seferde biz kazandık napalım diger macta vermezler biz isyan ederiz. insanlar hata yapar. hatamızla sevin bizi | |
| |
| | #5 (permalink) |
| Administrator | synan senin gibi bilinçsiz insanlar yüzünden her şey böyle oluyor bende izledim sporcu fenerbahçeli adamlarla beraber izledik. Hepside dedigi haksız aldık diyorlardı. Ama bilinçsiz vurdum duymaz insanlar oldukca bu lig böyle kalmaya devam eder.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member | Aynen bende fenerli büyüklerimle izledim maçı onlarda aynısını sölediler gol de synan çok az bi farkla ofsayt var izlemişsin maçı ama sen göremediysen benim yapabileceğim bişey yok
__________________ Siyah uLann Beyaz uLann Alayına Gider uLann..! BEŞİKTAŞK |
| |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ⓞⓡⓓⓐⓝ
Ruh Halim: | bu seferimi kaldı bu işin
__________________ æ αткη l ¢єнєηηємм∂є αтєşιηℓє кανυя вιzι кαяαкαятαℓ ......................●ιηвαℓαη¢є∂● .......... |
| |
![]() |
| Tags: olsun, yaziklar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|