![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Diğer Takımlar Anadolu klüplerimiz ve ecnebi klüpler :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member | Kayserispor'un hocası: Lider karşısında işimiz kolay değil. Prestij ve ligdeki yerimizi korumak için puan çıkarmalıyız. ![]() Sonuna dek savaşırız Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçının çok zor olacağını ifade etti. Kafkas, sarı-lacivertlilerin çok güçlü bir ekip olduğunu vurgulayarak "Fenerbahçe, şampiyonluk için oynuyor. Biz de büyük takımlara boyun eğmeyen bir ekibiz. Prestijimiz ve ligde bulunduğumuz yeri korumak için bu maçtan puan almak istiyoruz" dedi. Mehmet Topuz müjdesi Takımda sarı kart cezalısı Toledo dışında bir eksiğin bulunmadığını belirten Kafkas "Geçen hafta sakatlığı nedeniyle Belediye maçında oynayamayan Mehmet Topuz, Fenerbahçe karşısında kadroda yer alacak" diye konuştu. Öte yandan Kayserispor'un İstanbul deplasmanı giderlerini ve kafile başkanlığını işadamı Hacı Boydak'ın üstleneceği öğrenildi.
__________________ ........... |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | kayseri iyi bir ekip ama sapmiyonluk için onuda yenmek zorundayız...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
| | #4 (permalink) |
Ruh Halim: | ben dusunmek bile istemiyorum bugra....fenerbahce onu yenmek zorunda hem kendi sahamız.....kalan 6 haftayı kayıpsız atlatmak lazım...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | yok yok zico bir kere o hatayaı yaptı ve bursaya kendi sahamızda yenildik bir daha o hatayı yapacagını sanmıyorum gene aslarla cıkacak...
| |
| | #8 (permalink) |
Ruh Halim: | yaw kayserinin yeri zaten garanti gibi hem bi amacı da yok ama biz sampiyonluk için onyadıgımız için daha hırslı oluruz ...
| |
| | #9 (permalink) | |
| Member | Alıntı:
Son haftalarda ligin alt sıralarındaki takımlar daha çok hırslı istekli oluyor. Ligden düşmemek için çok daha kapanıyor. gol atıyor. geri çekiliyorlar. akıllı oynuyorlar . keşke 34. hafta ßöyle oynasalarda ligin kalitesi artsa. Sivassporun yaptığını diğer takımlarda yapsa !!!!
__________________ ........... | |
| |
| | #10 (permalink) |
Ruh Halim: | turkiye ligi boyle son haftalarda hep oynarlar zaten .....
| |
![]() |
| Tags: belli, hedefi, kayserisporun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|