![]() |
| ||||||||
| Çöp Kutusu Konu tekrarları ve zırvalıklarının atıldığı bölüm |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | senden çocuğum olsun istiyorum aysel -ben de senden arabam olsun istiyorum ama hala tık yok -taam lan kendi kendime yaparım ben çocuğu -senden çocuğum olsun istiyorum tarık -onu benim söylemem gerekiyordu yeşim -e be pezevnk yılardır niye söylemedin o zaman.. kötü kötü konuşturuyosun beni -senden çocuğum olsun istiyorum -ben de az evvel bi bardak su istemiştim ama daha getirmedin çiğdem. -önce çocuk sonra su ismail -lan deli karı şimdi çalışmalara başlasak, tohumun tutması, cenin in oluşması, gelişmesi, doğması 10 ayı bulur.. öldürcen mi lan beni susuzluktan -senden çocuğum olsun istiyorum özlem -bu cümleyi kaç kıza söyledin hilmi? -babası olduğum 6 çocuğun annesine söylemiştim -senden çocuğum olsun istiyorum -kaç kilo istersin cemal? istersen suyundan da koyayım, tam olsun -senden çocuğum olsun istiyorum belma -efendim -senden çocuğum olsun istiyorum dedim -pardon tanışıyor muyuz? -ayy çok özür dilerim, ben belma ile karıştırdım sizi.. özür dilerim.. ama sizden de bi çocuk yapabiliriz isterseniz.. -senden çocuğum olsun istiyorum gülşen -ben kısırım ali rıza -en azından bi deneseydik -olmuyo ali rıza olmuyo -lan bari ön sevişme yapsaydık.. alla allaa -senden çocuğum olsun istiyorum -buyur burda yapılmışı var.. zahmetsiz, uğraşmadan.. -nerden buldun lan bu bebeği -aynı cümleyi daha evvel de duymuştum.. ondan sonra nasıl olduysa bu oldu.. Senden Çocugum olsun istiyorum ama sevişmeden olsun istiyorum anlıyomusun beni ? (psikopatik senden çocuk sahibi olmak istiyorum... -hiç boşuna kasma kendini chuq ,o prezervatif takılacak işte o kadar -senden çocuğum istiyorum canım -peki devam et. -yapacak mısın -tek başına olmuyor demi.. -nasıl oluyor ki? hani leylek.şey.. -Allah seni bildiği gibi yapsın remzi.. -senden çocuğum olsun istiyorum -peki..bağlıyorum şu anda -nereye la? -çocuk yapım merkezine.. -Allah'ım..Neden bütün dengesizler beni buluyor -senden çocuğum olsun istiyorum -ne bu şimdi yeni moda mı -hayır doğa kanunu -kanunları sevmem ben..kendine köle arıyorsan başka kapıya -hay senin sosyalistliğinide.. -senden çocuğum istiyorum -bırak çocuğu, senden cacık bile olmaz murat.. -sendem çocuğum olsun istiyorum fevziye -tanrı ol dedi ve oldu -ulan hep dengesiz karılar beni buluyo -senden çocuğum olsun istiyorum rıfat -hah haaayy şekerim bende haydardan çocuğum olsun istiyorum ama olmuyo -rıfatt -lale den çocuğum olsun istiyorum hayriye -git laleye söyle lan ozaman salak banane senden çocuğum olsun istiyorum...adları .kız olursa dömbel erkek olursa ceyyar olsun.... --benden goca mocca ollmazz gadınnn .....bana hadım osman derler....olmazz olmazz senden çocuğum olsun istiyorum -yine hangi şarkıyı dinledin -hayır yaşam felsefem oldu.olgunlaşığ çoluk çocuğa karışmak -peki başka derdin varmı -var seni boşamak! -neden ki¿ -ne demiş sokrates.Karısı güzel olan koca,çirkin olan filozof olur -senden çocuğum olsun istiyorum -evlenmeden olmaz -peki evlenirsek kaçtane -performansına bağlı tabi -peki ben şimdiden çalışmaya başlayayım -iyi git! -senden çocuğum olsun istiyorum -ya ben? bana sordun mu bir kerede ha..hep sen..herşeyi sen istiyorsun..bıktım hayatımdan be..Allah'ım ölsemde kurtulsam.. -tamam kes lan!nerden açtım seni şimdi |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| |