![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Bilgisayar Genel Bilgisayarla ilgili tüm konularınız buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Microsoft, 30 Haziran'dan itibaren Windows XP yüklü sistemlerden vazgeçecek. Microsoft, Windows XP'nin dağıtımını bu ayın sonu yani 30 Haziran 2008 itibariyle sonlandırıyor. Bundan böyle satılan bilgisayar sistemleri, mini-PC'ler hariç, sadece Windows Vista yüklü olarak son kullanıcıya ulaşacak. Microsoft, uzun bir süredir Windows Vista ile ilgili olan şikayetleri dinliyor ve bir çözüm bulmaya çalışıyordu. Vista yüzünden çokça eleştiri alan Microsoft, sonunda Vista'yı alternatifsiz bırakarak Windows XP'den tamamen kurtulmayı planlıyor. Her ne kadar Microsoft, Windows XP'yi gözden çıkarmaya başladıysa da önümüzdeki yıl da Windows XP yaşamını mini-laptop ve mini-PC'ler nedeniyle sürdürmeye devam edecek. Ancak piyasadan yavaş yavaş kaybolan XP ile beraber kullanıcılar mecburen XP dışında bir alternatife yönelmek durumunda kalacak.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | aman vista geldi de e oldu arkadaş daemon tools kurdu göçtü sistemi ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Yôqum
Ruh Halim: | xpnin yerini tutamaz boş yani her seyı soruor bi şey yaplmıor vistata
__________________ K£$kqeLerLe; ÂcaßâLârLâ; ߣLkqîLerLe..DôLu Hâyat ßênimkqisi..! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: sinop
Ruh Halim: | wista kadar ağır bi sistem yok yaa, eğer xp kaldırılırsa linux patlama yapar... we linux daha güvenli zatn..
__________________ gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma.. yolcuyuz hayatta,sen gel otur yanıma...... //ѕєηι ιçєяєη мαѕαℓℓαяıм αηℓαтıℓα¢αк кα∂αя кıѕα ∂єğιℓℓєя//// |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | çok kocaman bi hata bu,onlar da anlıcaklar daha vistayı doğru düzgün kaldırmıo ki pc ler, xp bu konuda mütevazi ![]()
__________________ gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma.. yolcuyuz hayatta,sen gel otur yanıma...... //ѕєηι ιçєяєη мαѕαℓℓαяıм αηℓαтıℓα¢αк кα∂αя кıѕα ∂єğιℓℓєя//// |
| | |
| | #8 (permalink) |
Ruh Halim: | ya walla çok istedim ben linux kullanmayı hatta bi dönem boyunca dersini bile gördük ama hiç nasip olmadı kullanmak ben o sınawa nası çalışmışım hayret ediyorumm![]()
| | |
![]() |
| Tags: doldurdu, omrunu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|