![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Bilgisayar Genel Bilgisayarla ilgili tüm konularınız buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: HeRYeR
Ruh Halim: | arkadaşlar ya benim bi sorunum var gecenlerde bi mp3 indirme sitesinde yanlışlıkla indirip bi program kurdum daha sonra program ekle-kaldırdan falan denedim ama olmadı o saatin falan gösterildiği yerde "Bilgisayarınız Haberler Özelliği" falan dior explorlere girişimde ise kendiliğinden giriş sayfamı değiştirior msnde ise kendiliğinden saçma sapan msjlar gönderior ne yapacağımı anlamış deilim Bi yardm!! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | arkadaşım önemli dosya ve klasörlerini D: sürücüsüne kopyalayıp makinayı formatlamanı öneririm ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Gerek Yok Formata YereL Dısk c Den SıStem 32 Gır O Indırdıgın Dosyanın KLasorunu TemızLe Yanı SıL Snra Zaten EkLe KaLdırdan KaLdır TroJen Yemıssın ![]()
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | sen kaldır at makinayı yeni bişeyler al içinde nod32 de olsun ama en etkili çözüm ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member | Explorer giriş sayfası kitlemelerini Ad-Aware ile silebilirsin... Eğer sildiğinde hala kendini yeniliyor ise Başlat çalıştır " msconfig " yaz açılan yerde en sağdaki Başlangıç ayarlarına gel orada indirdiğin programın adı vardır. Onu kaldır ve yeniden başlat. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member | not defterinden kaldıra bilirsin ysa sitemi geri yüklersin yada format atarsın yada sistem 32 den temp dosyasını silersin da sayayımı diyecme ama herkes saymış web katılıyorum en kesin çözüm ![]()
__________________ artık benimde geyik merkezi uzantılı bir e-malim var yaşasın heyo |
| | |
![]() |
| Tags: yardim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|