![]() |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ACİL UYARI: 1. BURAK U. KOD ADLI BIR HACKER REKOR DENEMESI ICIN TUM TÜRKİYEDEKİ KULLANIICILARIN ADRESLERINI IMHA EDECEGINI SOYLUYOR VE YAPIYOR ONUN ICIN SAKIN LISTENE ''REA '' ADLI BIR MSN ADRESI KABUL ETME ARTI TUM LISTENDEKILERI UYAR CUNKU LISTENDEN BIRI KABUL EDERSE SEN DE GIDIYORSUN BIR SURU TANIDIK KISILERIN ADRESLERI HACKLENMIS BEN LISTEMDEKI HERKESE GÖNDERİYORUM 2. MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLiKELi BiR ViRUS KESFETTiLER . SiMDiLiK ONU ZARARSIZHALE GETiREBiLECEK BiR PROGRAM YOK. BU ViRUS 'MATRiX E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR . ACTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR CiZGi FiLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK COK GEC !..... HARD DiSKiNiZ COKTUGU GiBi , ADRES DEFTERiNiZ DE YOLLAYANIN ELiNE GECiYOR , VE SiZiN iSMiNiZLE VIRUS YAYILMAYA DEVAM EDiYOR .BUNU ENGELLEMEK iCiN ' LUTFEN ' BU MAiL ' i TANIDIGINIZ HERKESE YOLLAYIN . BU ViRUSUN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!, 'matrixe hoŞ geldiniz yazan maili açmayIn!!!!!! !!!!' -- Emin KARAOĞLU İçişleri Bakanlığı Kontrolörü diye bi mail geldi paylaşmak istedim arkadaşlarım ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | saolun hocam bu bilgi iyi oldu...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member | yha eet yha ne zmndn berii pes etmedilermii yha
__________________ Hayatın 5 sırrı Birinci sır; KENDİNİZE KARŞI DÜRÜST OLUN İkinci sır; HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN OLMAYIN Üçüncü sır; SEVGİ DOLU OLUN Dördüncü sır; ANI YAŞAYIN ![]() Beşinci sır; ALDIĞINIZDAN DAHA FAZLASINI VERİN |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | kaç yıldır var bu uyarı da ne yapacaksa yapsın bekliyorum
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: uyarisi, virus |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|