![]() |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | bi' sevdadır ki ; akıl almaz.. bi' AŞK'tır ki ; yüreğe sığmaz ! bi' kalptir ki ; sensiz atmaz.. bi' hayattır ki ; ha siyah , ha beyaz.. sözlüklerde yazan , bize anlatıLan hikayelerde yasanansa AŞK dedikleri.. ya bu 'AŞK' değil yada bizden haberleri yok ..! umudun en saglam tohumudur seni yasatmak.. en parlagıdır hayalin senle yaşamak.. en karasıdır sevdanın SENİ YAŞAMAK ..! kalp sensiz atmadı , dün sensiz olmadı , güneş sensiz dogmadı , umutlar sensiz yarınlara kollarını acmadı ! bi' umutsa yasam dedikleri.. umudum beyaz ! bi' inatsa hayata akan.. gözyaşım siyah ! bi' sevdaysa hayatı anlamlı kılan.. SİYAH - BEYAZ ULAN ..!
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Bir Sevdaysa Hayatı AnLamLı KıLan ... Sadece Sarı-Lacivert uLaN Smdı Bu CaLıntı Soz DeıLde Neya
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | Alıntı:
çalıntı işte . orjini SİYAH BEYAZ
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] | |
| | |
| | #4 (permalink) |
Ruh Halim: | Hayır OrjıneLı Sarı Lacıvert Istedıgın Yerde ArastırabıLırsın ![]() ![]()
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | GercekLer BunLar ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | çarşı feshedilince sahteciliğe başladılar ![]() ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | bunu da şekersporlular bulmuştur Allah bilir ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | HELALL ![]() cemo beşiğme lafadma bakim dıt
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
![]() |
| Tags: beyaz, olumune, siyah |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|