![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Beşiktaş, maç eksiğiyle kaybettiği tahtı geri almak için sahneye çıkıyor. Ancak küçük bir problem var; Trabzon, 2 yıldır İstanbul´da kazanıyor. STAT: İnönü HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Erdinç Sezertam BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ali, Gökhan, Baki, İ.Üzülmez, Serdar Özkan, İ.Toraman, Tello, Delgado, Nobre, Holosko TRABZONSPOR: Tolga, Tayfun, Erdinç, Çağdaş, Mustafa, Serkan, Hüseyin, Ayman, Barış (Moawad), Yattara, Umut SAAT: 19.00 KARTAL ÇOK İDDİALI Süper Lig’in 26. haftası, bugün oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasıyla kapanıyor... Son dört maçını da kazanan ve şampiyonluk yolunda çok iyi bir hava yakalayan Sağlam önderliğindeki Kartal, lider girdiği haftada maç fazlasıyla kaptırdığı tahtını geri almak için İnönü’ye çıkıyor. Sahasında taraftar desteğiyle etkili olan Siyah-Beyazlılar’da Cisse ve İbrahim Kaş’ın sakatlıkları ise sürüyor. YILDIRIM YÖNETECEK İki eksiğe rağmen Beşiktaş puan kaybını aklına dahi getirmiyor. Ancak istatistikler Siyah-Beyazlılar’ın işinin kolay olmadığını gösteriyor. Her ne kadar iddiasından uzaklaşmış görünse de sakat ve cezalısı olmayan Trabzonspor, son iki sezondur İstanbul’da Beşiktaş’ı deviriyor. Zorlu karşılaşma saat 19.00’da başlıyor, maçı ligin ilk yarısındaki müsabakada da düdük çalan Bülent Yıldırım yönetiyor. |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | umarım tarbzon macı alır.....
__________________ UZAKTAN GÖRENLER MESUT SANIYOR BİLMEZLERKİ YARAM HERGÜN KANIYOR.. GECEYİ YAŞARIM DOĞMAZ GÜNEŞİM ZAMANSIZ KÜLENDİ YANAN ATEŞİM... YORGUNUM DERTLİYİM YÜREK DAYANMAZ MAZİYİ ARARIM BÖYLE YAŞANMAZ ÇEKİLMEZ ÇİLEDİR BENİM HAYATIM.... |
| |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | hanımağam kzımayın yaw besiktas puan keybetse bize iyi gelir............
__________________ UZAKTAN GÖRENLER MESUT SANIYOR BİLMEZLERKİ YARAM HERGÜN KANIYOR.. GECEYİ YAŞARIM DOĞMAZ GÜNEŞİM ZAMANSIZ KÜLENDİ YANAN ATEŞİM... YORGUNUM DERTLİYİM YÜREK DAYANMAZ MAZİYİ ARARIM BÖYLE YAŞANMAZ ÇEKİLMEZ ÇİLEDİR BENİM HAYATIM.... |
| |
![]() |
| Tags: dev, inonude, kapisma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|