Hırçınlıkta Zirvedeyiz Süper Lig'de bu sezon 5. kırmızı kartını alan Beşiktaşımız, hırçınlıkta Bursaspor'a ortak oldu. Ali Tandoğan karşılaşmanın ikinci yarısında üst üste gördüğü iki sarı kart sonrası oyundan atılırken, siyah - beyazlı ekip bu haftaya girilirken 5 kırmızı kartla zirvede bulunan Bursaspor'u yakaladı.
Beşiktaşımızda daha önce 6. hafta oynanan Denizlispor maçında Cisse, 9. haftaki Trabzonspor sınavında Rüştü, 12. haftada yapılan Sivasspor karşılaşmasında İbrahim Toraman, 21. haftada oynanan Kayserispor maçında ise Tello kırmızı kart görmüştü.
İkinci yarıda önce Denizlispor taraftarı ile tartışan ve sarı kart alan, ardından rakibini arkadan çekerek oyun dışı kalan Ali Tandoğan maç sonrası kendini savundu. Tecrübeli oyuncu, "Maç bittikten sonra takım arkadaşlarımı tek tek tebrik ettim. Sahada bu davranışlarımı sergilememem gerekiyor. Ancak ben Denizlispor'da kaptanlık yaptım. Onlar ise bana küfür etti. Bu takımı biz ikinci ligden çıkarmıştık. Yıllardır aynı formayı paylaştığım arkadaşlarım da bana küfür etti. Şu anda çok üzgünüm. Taraftarımızdan , herkesten çok özür dilerim" diye konuştu.
Bu arada Beşiktaş, Denizlispor ile oynadığı son yedi maçı kaybetmedi. Kartal altı kez kazanırken, bir karşılaşma berabere bitti.
Kartal'ın forvet oyuncusu Mert Nobre ise Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı 6 maçta 6 gol attı ve takımının en golcü oyuncusu oldu. Nobre sezonun ilk yarısında oynadığı 13 maçta sadece bir gol bulabilmişti.
Kaynak: Milliyet
23.02.2008 |