![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Avatarlar Çılgın, komik, hareketli, garip... Hepsi burada !! |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Guest
| Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] ==>> bu gazetenin üzerine http://generatorblog.blogspot.com/[/url] ==>> burda da her türlü şey war Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] ( sağ tarafta yüzlerce seçenek ) Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] (sigara gazete gibi nesnelere yazı yazabilirsiniz.çoklu yazı yazma bölümü var) Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] ( t-short e yazıyorsun.print screen le resmi alabilirsiniz ) Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] (zavallı brezilyanın formasına ismini yaz.bu harika) Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] (burdan bayyaa seylere yazabilirsiniz Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] ---------> burda birçok arkaplanın üzerine istediğiniz yazıyı yazabiliyorsunuz!!!!!!!!! aldım çaldımm çok menun kaldım ![]() arkadşlar en uygun yer burası gördüm beğenmeyen modlar taşıısnlar ![]() |
|
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | internet içinde o site benim bu site benim dolaşma olayı sörf denizde tekerleksiz kaykay gibi bişeyin üzerinde dalgalararası yol alıyorsun ya işte onun internete uyarlanmış hali
__________________ HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT UYAN EY TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler: yaz, yazabilirsen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|