![]() |
| ||||||||
| Avatarlar Çılgın, komik, hareketli, garip... Hepsi burada !! |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | şimdi ben bunu yaptım diye açsam olmaz belki aramızda aklına gelen kompozisyonları iyi kötü becerebilen arkadaşlar varsa buradan paylaşabilirler paintten yaptım bunu isteyen kullansın Biraz küçültülmesi lazım ama elim hassas olmadığından büyük alanda çalıştım ![]() ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | ben de bi tane istiyom ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | Mouse ın var Paint in var Gözün var Elin var e yapsana ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | cici oomuj elne saalıqta yha ben fotoshobla yabmıjdım ama şu foto ekleme işni bi türlü beceremiom kendmi salaq gibi hissedmeye başladımee eklenti olarakta -->bu dosya kaydırılamas/kopyalanamas.. falam dioo
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | bi ara ayrıntının dibine vurarak resim eklemeyi anlatacam IQ su 70 altında olanlar bile anlayabilecek ama bir kaç saat uğraşmam lazım ![]() Kimseye laf attığım yok. Kolaylıkla anlayabilip bir daha unutmasınlar diye yapacam.
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | buraya kaydetmeyeceksin zaten Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] a yükleyeceksin
| | |
![]() |
| Tags: calismalari, uyelerin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|