![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Aşk Aşk-meşk hepsi burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 27 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: ank
Ruh Halim: | Artık yorumsuz bir hayatı seçiyorum, herşey sende kalsın. Mesela hatıralar, sana dediğim gibi hatıralar birlikte hatırlanırsa güzeldir. Sana bıraktım yaşadıklarımızı ama guzel olanları ay ışığını bıraktım kalbine, beni aydınlatmıyor nasıl olsa. Beni boşver, bana bir tek beni bırak giderken başka birşey istemem. Gitme demeyeceğim bu sefer nasılsa gitmek için geldin, istemeye istemeye vazgeçiyorum senden. Bunları yazmak zorunda kalmasaydım keşke, ama keşke demekten de nefret ediyorum. Keşkeler üstüne kurulmuyor bu hayat. Gönlüme siper çekiyorum seni içine çekmeyi bıraksın diye lakin gücüm buna yetermi bilmiyorum. Neden se zor geliyor, belki sevmediğim için bu kadar kimseyi, yıllarca kaçtığım için aşklardan. Hep biriktirdim sevgi tohumlarımı içimde, hepsini senin kalbine serptim ama filiz vermedi. Gönlünün toprağı kabul etmedi beni. Nefes almakta zorlanıyorum, derin derin iç çekiyorum. Deniz dibinde nefes tutma yarışı yapar gibiyim. Ya suyun üstüne çıkacağım yada daha derinlerde kaybolacağım. İnsan böyle kahretmemeli, küsmemeli hayata. Ama içimi sızlatan, gözlerimi yaşlara boğan bu acı beni bırakmıyor. Rüyalarımı anlatırdım sana, hep merakla dinlerdin. Hatta sen böyle ruyalar görmuyorsun diye bana kızardın. Şimdi kim dinleyecek beni, kimleri göreceğim rüyalarımda. Turist gibi aşıyoryum kendi evimde, neden yabancı geliyor herşey, bu oda bu koltuk duvardaki bu fotograflar, evet sonunda tanıdık birşeyler fotoğraflar, senin fotoğrafların. Nasıl da soğuk bakıyorsun, eskiden böylemiydi, içimi açardı Senin bu gülüşün . Neden şimdi çok uzaklardan bakıyor aynı fotograf. Sen benim anneme anlattığım tek aşkımdın. Onun dizlerinde hıçkırarak anlattığım sendin. Ben böyleyim arı gibi sevenlerden, usanmadan bıkmadan sevenlerden. İğnesini herkese değil birine batıranlardan. Ama benim için üzülme, kaldır öpülesi alnını ve bak bana, sana bakan bu gözler hiç değişmedi değişmeyecekte. Sezsiz kaldım bugünlerde, konuşmak gelmiyor içimden. Kendimle heseplaşıyorum, çıkmıyorum insan içine, beni bu halde görmesinler. Bıktım nasihatlerden, unutursun demelerinden, ben seni unutmak için sevmedimki. Ama nerden bileyim, ben böyle hayal etmedim ki hiçbirşeyi. Hiçbir şeye pişman değilim her ne kadar acıların en kötüsünü çeksemde. Anlıyorum artık bunları yaşamak zorundayım çekeceğim bu acıları. Sakallarımı kesmeye üşeneceğim, sabahları kalkmaz zor gelcek, belkide omuzlarım ağrıyarak uyanacağım. Gözlerimi açmaya korkacağım sensizliği birkez daha görmemek için. Vuracağım kendimi yollara, düştüğüm yerde adını sayıklayacağım |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 12 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Sevmek ; insan olmanın olmazsa olmazıdır... İnsan, sevmiyorsa, sadece nefes alıyordur ama yaşamıyordur... Ancak ; sevmek değil...Ayrılık yarı ölmektir... Sevgilerimle...
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! |
| | |