![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Aşk Aşk-meşk hepsi burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 18 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: mersin
Ruh Halim: | En büyüğü 10 yaşında olan bir grup çocuğa "Sence aşk nedir?" diye sormuşlar, işte yanıtları: 1.Aşk sevgilimizle aramıza bir sürü kötü şey gelmeden önce hissettiğimiz şeydir. 2.Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için oje süremiyordu, dedeminde parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep o oje sürüyordu... Bence aşk budur. 3.Sizin adınız size aşık olan birinin ağzından daha değişik çıkar, o size adınızı söylediği zaman "Benim ne güzel adım var" dersiniz. 4.Aşk bir kızın güzel bir koku sürmesi ve ikisinin dışarı çıktıkları zaman birbirlerini koklamalarıdır. 5.Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır. 6.Aşk biri sizi ne kadar kırmış olsa da sırf o üzülür diye ona kötü bir şey söylememektir. 7.Aşk çok yorgun olduğumuzda bizi gülümseten şeydir. 8.Aşk annemiz kahve yaptığında ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduğunu kontrol etmesidir. 9.Aşk her zaman öpüşmektir...Öpüşmekten yorulduğunuzda bile hala birlikte olmak ve çok konuşmak istersiniz.Benim annemle babam da böyleler. 10.Aşk sevgilimiz bir şey söylüyorsa yılbaşı hediyelerini açmayı bile bırakıp onu dinlemektir. 11."Senden nefret ediyorum" dediğimiz birine ilerde aşık oluruz. 12.Aşk sarılmaktır.Aşk öpüşmektir. Aşk "hayır" demektir. 13.Birine kendimiz hakkında kötü bir şey söylersek o korkar ve bi daha bizi sevmez... ama aşıksa bizi sevmeye devam eder hemde daha çok. 14.Aşk sevgilimize "Bu kıyafetine bayılıyorum" dediğimiz için onu her gün giymesidir. 15.Aşk sevgilimizin her şeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir. 16.Aşk kocamız çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis'ten daha yakışıklısın" demektir. 17.Aşk köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup bütün suratınızı yalamasıdır. 18.Aşk sevgililer günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri sevgilinize söylemek ama başkalarına söylerken yakalanmamaktır. 19.Birine aşıksanız kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar. 20.Aşık değilseniz "Seni seviyorum" demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep seni seviyorum deyin, hem aşıksanız hem de "Seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp.
__________________ Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 18 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: mersin
Ruh Halim: | tüh baktığımda görememiştim
__________________ Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 21 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | çok şirin çocuklar duyguları bizden daa ii ifade ediolar galiba
__________________ silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denmektedir.. |
| | |