![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Aşk Aşk-meşk hepsi burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 26 Mart 2007 Bulunduğu yer: ordu-fatsa
Thanks: 0 Thanked 60 Times in 22 Posts | Uzak diyarlarda bir yaşantı var olduğunu bilsemde o diyarlara asla gidemiycem hayat bu demek işte zorlu bir yerden geçmek. Her kapıya her pencereye bakarım bazen Açılıverecekmiş sanki ansızın yüzünde tebessümler Sokakları hızla geçerim birbiri ardına şehir biter… Günler tekrarlanan hüzünlü şarkılara benzer Hep keder hep keder… Şehir biter Gün biter Anam kendi penceresinde ağlar kendi günlerine Ben kendi günlerime anamın penceresinden ağlarım Yabancı bir şehirde, Senin pencerelerini kapılarını ararım bakarım Bunu biliyor olmam bir şeyi değiştirmez Geceleri uykuya boğasım gelir uyku gelmez Uykular kayıp giden sabuna benzer şehir yabancı Hep keder hep keder Şehir biter Gün biter Gece biter Oğlum kendi düşlerinde güler günlerine Ben kendi günlerime oğlumun düşlerinde ağlarım Sen bana ağlarsın sen oğluma ağlarsın anam bize ağlar Ağlamanı biliyor olmamda bir şeyi değiştirmez Bize ayrılan kadardır alabileceğimiz ne varsa Şehir biter Gün biter Gece biter Ömürde bir gün… keşke sen olsaydın kapıyı çalan.. |
| | |
![]() |
| Etiketler: calan, kapiyi, keske, olsaydin, sen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|