![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Aşk Aşk-meşk hepsi burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | Bir kibrit yaktım yine,hasretle yanan nefretle kararan. HAsreti sigaramıyakan tarafı oldu,nefreti ise içime akan tarafı. Siagarama her baktıgımda hasreti,dumanı her çektiğimde nefreti gordum. Bıkmadan hasretinden,bıkmadan özleminden. Ama hep söylüyorum ya ;bu sigara dumanında nefret kokuyor. Sigaram yarı oldu artık,filtre sarı. Ama olsun alışkınım bende sararmaya,hasretle yanmaya. Sigaram bitiyor artık gülüm. Son neferslerini çekiyorum. Nefretin ve sen benim aşkla yanan kalbime değer vermedin yaişte sıra bende; SÖDÜRÜP BIRAKIYORUM SENİ........
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ...
Ruh Halim: | çOK GÜzel canım ya
__________________ bÖyLeMi sOnA ErECeKtİ bÖyLE pArÇa pArÇaMı oLaCaKtIk bUkAdAr yAlAnMı yAşAnDı hErŞeY hEm sAnA HeM bAnA YaZıK....... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Sevgili derdo; düz yazı yazarken veya ivedi olarak bir konuyu yanıtlarken belki bazı hatalar yapabiliriz ama senden rica etsem, hiç olmazsa "şiir" yazarken, yazdıklarımızı bir kez daha okusak da, yazılanları okuyanlara çile çektirmesek..... Bir de, senin imzanda ki " HANİNE" sözü, yoksa "HAİNE" mi olacaktı... Ukalalık etti isem, özür dilerim... Eksik sözcükleri gençler anlıyor da, benim algılamam biraz zayıf olduğundan çözene kadar çile çekiyorum...çektiklerim yetmiyormuş gibi....
__________________ ONURUNU KAYBEDENİN ; KAYBEDECEK BAŞKA BİR ŞEYİ KALMAMIŞTIR...!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | nuri baba şiirin ruhunu iyi bilirim merak etme benim yazdıklarım malesef çile kokuyor ... bu arada imza için saol gormemişim...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |