![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Aşk Aşk-meşk hepsi burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | öncelikle aranıza yeni qeldm ve çok güsell birlikteliğiniz var..bana da yardımcı olursanız sevinirim.... ![]() onu öle çok sevdim ki ilklerim oldu kendisi..ilk defa biri için kendime özen gösterdim hergün daha da farklı oldum..hergün bulusacağımız yere 1-2 saat önceden gidip geleceği anda yapacaklarımın hayalini kurdum..zamnla beraber ona karsı sevgim de yakınlığım da arttı gün geçtikçe...ama o hala bana karsı ilk gün nasılsı o güne kadar da aynıydı..farkı yoktu..üsteliyordum gün geçtikçe sana daha da bağlanıyorum bana teq bir cevap vereceksin die ama her defasında bana karsı sessiz kalıyordu..yüz yüze sölüyordum sessiz kalıp konuyu değiştiriyordu..ona karsı sewgin hala aynı zerre kadar azalmıs değil ne yapacağımı bilmiyorum genclik askı desem 17 yaşındayım...zamanla unuturum desem de bu kadar zamn içersinde bağlandığım bir kişiden kolay kolay kopamayacağımı da biliyorum.. ![]() ![]() ![]() yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar.... ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: hayaller şehri
Ruh Halim: | wala arkadaşım sen ne kadar baglanırsan okadr da ayrılamassın şimdi seni karamsarlıga sürmek gibi olmasın ama öyle unutma kolay deildir |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | yüzyüze söylediğinde konuyu değiştiriyormuş ya sen konuyu aynı yere getir demekten başka bişey gelmiyo aklıma
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | ne yaparsan yaw sakın ama sakıon baglanma ....ve baglıkıkla askı karıstırma . eger seviyorsan sevgine sahip cık ve mucadelini surdur ya oda sever yada karsılıksız seversin....ama kendini bu yuzden harap etmene gerek yaz...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
![]() |
| Tags: sevgi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|