![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Aşk Aşk-meşk hepsi burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | ArkadsLar Benım OkuLda HosLandıgım Bı Cocuk Vardı ... Hergun KarsıLasıoduk Konusuoduk FaLanda FıLan . Bıgun Beraber Kntınde Oturuoduk ArkadsLar FaLan AyrıLdıktan Sonra HosLandıgım Cocuk Benım ArkadsLara YesıLLı Kızı (Benı Kastedıomus ) AyarLasanıza FaLan Demıs Ben Benı Kastettıgını BıLmıordum KuLagıma GeLdı Ben Baska Kızı Dıor Sanıordm O Gunden Snra Benım Cocuga Karsı OLan DuyguLarım Bıtmıs Gıbıydı... Yanı Ben BoLeyım Pesınden Kosmam Baskasını Sevıosa ALLAH MutLu Etsın Derım Ama Ne Kadar BoLe Konussamda Tabıkıde Icm Acıodu Nese Benım Numaramı FaLan ALmıstı OkuLun Son Gunu Msn FaLan Konusuoduk .. Bugun Bana Senden Cok HosLanıorum Senı Gordugum ILk Gnden Berı ı Senı Sevıorum Dedı ... Cıkma TekLıfı Ettı Ama Ben Suan BasKasıyLa Cıkıorum Ne Dıyıcegımı BıLmıorum Kırmakta Istemıorum Onu Ne Cevap Verıcem AkıL Verın Bana Ya
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | valla en son ettiğim teklife aldığım cevap "sana karşı dürüst davranmak isterim, başkasından hoşlanıyorum" eyvallah diyip kapadım telefonu karşımdaki açık ve net konuştuğu zaman kızmam üzülmem ama o nasıl biri bilmiyorum
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | SaoL Cem Dedıgını Yapıyım En Iyısı OLur Sanırım
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | ya karsındakını oyalamak onun onurunu daha cok kırar. dürüs ol oldugu gıbı anlat kırılırsada kndı bılır senın sorumlu oldugn bırı var sonucta ![]()
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | ben bişey demedim başımdan geçeni anlattım sadece sen bilirsin
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
Ruh Halim: | O Zamn Basndan Gectıgı Gıbı Yapıyım Bnde ![]()
| | |