![]() |
| | #1 (permalink) | |
| Gold Member | Tüm hüznümü bırakırım yokluğuma, Yokluğumda sana olan aşkım kalsın bitanem, Geride kırık bir sevdanın türküsü, Bir yalancının sahte gülüşü kalsın, Sana gözlerim değil, uçup giden ruhum baksın… Kanayan bir kalbi avuçlarında bırakayım, Tertemiz ellerine, kirli yüreğimden bir parça vereyim, Paramparça olmuş bir sevdanın izlerini, Yalan olmuş sözlerimi bırakayım Seni sana bırakayım beni isyanlara… Çaresizliğine ağlarken bulayım seni, Benim için döktüğün gözyaşlarında, Benim için haykırdığın köşe başlarında Benim için kanayan kalpte bulayım seni, Sen yaşamayı isterken ben ölümde bulmalıyım kendimi… Senin ellerini tutmak isterken, seni öpmeyi beklerken, Yavaşça öldüğümü fark etmeliyim, Fark etmeli, senin bir daha olmayacağını bilmeliyim, Soğuk soğuk terlemeli, senin için üşümeliyim Seninle yaşamayı beklerken, sensizliğe gömülmeliyim, Artık gitme vakti geldiğini duymalıyım içimde, Duymalı ve artık son bulmalı isyanlarım, Hayalini gözümden silmeli, uzaklara gitmeliyim, Tüm yaşanılanları bitirmeli, yok olup gitmeliyim Seni yaşamla bırakıp kendimi ölüme terk etmeliyim… Ölüme terk etmeliyim bedenimi…
__________________ Alıntı:
| |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |