![]() |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Seni yokken var saymışım meğer… Beni sildiğin gün nefretim oldun… Şimdi dostumsun kahretsin… Ben hiç sensiz kalmadım ki… Bir bakışla başlamıştı herşey… Unutmak iyi gelir! Hatırlamak acı verir! İlk değilsin affet! Son değilsin dikkat et! Bir tek seni sevdim! Gerisi yalan! Seni çok sevmişim neden gittin :’( sensiz olamam bunu senden öğrendim!... Yanıldım Allah’ım yanıldım! Hep böyle kalacak sandım… Yeni yaralar açıldı içimde:’( Eskileri kapanmadan!... İçimden geçenleri sana anlatamadım… Gözlerimi yasakladım gözlerine! Bir daha asla bakamam ki… Bunları sana anlatamamki… Ayrılıktan acısı yok! Özlemenin sancısı çok!... :’( Sen ellere aldanma! Asırlık yalanları iki günlük doğrularla susturamazsın… Sakın düzeltmeye kalkma sende yalan olursun! Sen benim hasretim! Aşkımsın! Dinmeyen acım! Yaramsın! Seni uzaktan sevmek… Sevgilerin en güzeli!... Her hayat hikayesi bitmiş bir aşktan yol alıyordu… Ve her ayrılık bir mektupla başlıyordu… Olmak yada olmamak işde bütün sorun bu… Varsın yada koskoca bir hiçsin! Alem ‘o’ olmuş… (Yapcak bişey yok!...) Her zaman doğruları söyle! Sonra ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın!... Tabirim caiz değil! Numunem yok! Sende kalsın aslım!... Masal mı? Rüya mı? Yaşanan günler… Nerde kaldı verdiğin sözler!... Sensiz birgün daha.. Sensiz yaşayamam anlasana.. Yaptın yapacağını sonunda.. Helal olsun sana!... Bu akşamda sensizliği anılara sarıp içtim… Ben hiç sensiz kalmadım ki… İllede görmek için mi beklenir güzel günler… Beklemekde güzel!... Hiçbir düş gerçek olmadı senin kadar!.. Seni sensiz yaşamak öyle zor ki… Buğulu gözlerinde kaldı düşlerim… Yağmur herkesin üzerine yağar! Ama herkes beklediğini değil.. Kaderini yaşar… Bir çığlıktı yalnızlığım!... Hepinizdemi sağırdınız!... Ne kimseye aitim!... Nede kimseye sahip!... Benle yaşadıklarını unut! Yaşayamadıklarını düşün!... Sahip olduğum kadar ait olurum!... bu qüLLer senin için, bu qönüL ikimizin, hiç üzüLme, aqLama sen, qüLümse daima...
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |