![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Aşk Aşk-meşk hepsi burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: tokat
Ruh Halim: | Ansızın yıldızlar çalınır geceden. Hayatın koynundan zamanlar çalınır. Uzak bir gidiş düşer ömrünüze. Gülüşleriniz solar, düşleriniz tutuklanır. Geceden sabaha yollar tutulur. Hüzün zehirli bir ok gibi saplanır kalbinize. Gözleriniz uzaklara dalar, kalbim uzak bir düş büyütür. Özler, hüzünlenir, yalnızlaşır, Ağlar... Yüreğime bir gül çizdim, kanlı yaş ile...yaktın beni küle döndüm dumana döndüm nasıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm... Kuyruğunda hayallerimle dileklerimin asılı olduğu uçurtmamı, saldım mavi göklere...Bıraktım ipin ucunu,özgürce uç, uçabildiğin en uzak-lara... Bir gün çağırırsam seni .UMUTla geri dön bana heveslerimi vurdular bir zemheri soğuğunda demirin soğukluğu bakışlarındı.sensizliğe yazılmışsam gardiyansız mapus damlarına,açsam,açıktaysam ,bin kırbalık susuzluğumu yitiremediysem çeşmelerinde,bil ki bu şiir sana... Ağlıyorum dostlarımın vefasızlığı için.Ağlıyorum Yaradana vefasızlığım için.Ağlıyorum özlediklerim için.Ağlıyorum özleyip de kavuşamadıklarım için. Ağlıyorum içimi acıtan kalp kırıklıklarım için.Ağlıyorum istemeden de olsa kalbini kırdıklarım için.Ağlıyorum unutulmaması gerekenleri unuttuğum için.Ağlıyorum unutamadığım için.Ağlıyorum yaklaştıkça uzaklaştıklarıma.Ağlıyorum tanıdıkça çirkinleşenlere.Ağlıyorum kıymetini bilemediklerime.Ağlıyorum ziyan olan yıllarıma. meçhul bir yolcuyum bu son akşamdaümit nurum söndü siyah bir camda...artık ne mavilik ne pembe baharne mehtap ne sahil ne sandal hep karsöyleyin benimle uçan ey kuşlar o yazlık dünyadan bu kış nereye... Karanlığın insanı delirten bir ihtişamı vardır Yıldızlar aydınlık fikirler gibi havada salkım salkım Bu gece dağ başları kadar yalnızım Çiçekler damlıyor gecenin parmaklarından Dudaklarımda eski bir mektep türküsü Karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim Gözlerim gözlerini arıyor durmadan Nerdesin? kaçıncı gözyaşım dolan gözümde...geceler içimde yanıyor şimdi....umudum tükendi...gurbet elinde...uykularım benden kaçıyor şimdi...geçmez günler....geçmez aylar...geçmez zaman....ne olurdu bu baharda yanında olsam...şimdi sen yoksun gönül bahçemde...şarkılar sustu nağmelerde...Üşüdüğüm sahrada bu deniz sanki serap Hep aynı dakikada dönüp duruyor zaman O'nsuzlukta dermanım değil,dermanım da harap Ey uyuyan yelkenli,ateşte sen de yanUnutmak kolay sanmışsa şarkılar, Şiirler yalan yazmışsa ayrılığı, Kör olsun sözlerim, unuttuysam adını, An gibi aklımdasın...
__________________ Bundan Sonrası Bİr Kadeh DoLusu Kan Kırmızısı Hasret Yığıntısı... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
![]() |
| Tags: nerdesin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|