![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Aşk Aşk-meşk hepsi burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: 8 Aralık 2005 Bulunduğu yer: İstanbul
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Varsa aşkı bu şekilde yaşayanlar yorumları bekliyorum... :cry: :cry: :cry:
__________________ SiMSiYaH GeCeNiN KoYNuNDaYıM, YaPaYaLNıZ... UzAKLaRDa, Bir YeRLeRDe GüNEŞiM DoĞuYoR... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member | BEN YASADIM SAYILIR AMA BENDE SORUNYOKTU CUNKU UC KIZDA BİRBİRİNİ TANIYORDU VE BU DURUMU KABULLENMİŞLERDİ AMA YİNEDE COK ZOR BİR DURUM ALLAH SABIR VE BOL SEVGİ VERSİN
__________________ YASAMAK VE OLMEK İŞTE BU İNCE ÇİZGİDE HERSEY DEGERİNİ BİLİN VE KİMSEYİ KIRMAYIN |
| | |
| | #4 (permalink) | |
Tehlike çanları çalıorum...Ama yaşanıo bu gibi ilişkiler işte...
__________________ SiMSiYaH GeCeNiN KoYNuNDaYıM, YaPaYaLNıZ... UzAKLaRDa, Bir YeRLeRDe GüNEŞiM DoĞuYoR... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Denizli
Ruh Halim: | Ben karşımdakini güveneyim. (Sevdigimi) Güvendirsin kendine; Cok ciddi olarak söyliyorum biliyorum kendimi. Dünyanın en güzeli gelse yalvarsa yine yan gözle bakmam.
__________________ Olgun insan güzel söz söyeleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Junior Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Ahlen
Ruh Halim: | Alıntı:
helal sana canimcim, sevdinmi öyle seversin zaten digeri arzulamak tir cok yasaniyor günümüzde, bir heves o sevgi degil..
__________________ En uzak mesafe: Iki kafa arasindaki mesafedir, birbirini anlamayan... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Guest
| ben başkasına bağlanmadım ama kız başka birisi ile çıkarken sana aşı oldum seni unutamıyorum falan gibi msjlar atmaya başladı daha tanışalı 24 saat dolmamış yok zaten ben erkek arkadaşımdan ayrılıcam falan demeye başladı tek kelime tak sepetini koluna hadi abicim yoluna oldu bize uymas böle muhabbetler eğer bu duyguyu yaşayanlar varsa geçmiş olsun |
|
| | #8 (permalink) | ||
__________________ SiMSiYaH GeCeNiN KoYNuNDaYıM, YaPaYaLNıZ... UzAKLaRDa, Bir YeRLeRDe GüNEŞiM DoĞuYoR... | ||
| | |
| | #9 (permalink) |
| Guest
| tabiki ama ben buna sevgi demem midesizlik derim ben başka biri ile çıkıyosam bırak sevmeyi aşkı başka bi ortamda tanıştığım birisini gözüme kestirip ondan da elektrik alsam bile beraber olduğum kıza yazık ne dicem ya kusura bakma ben şu karşı masadaki hatuna tutuldum sen taksiyle dönersin eve yyürü bee :lol: :lol: |
|
| | #10 (permalink) |
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Gerçekten beni kendine bağlamıyorsa birlikte olduğum kişi neden bi başkasını hayatıma sokmimki.Kapım her zaman açıktır.Ve asla bunu midesizlik olarak kabul etmiyorum.Gönül bu.Okada konar b...kada.... Adam olsaymışta elinde tutmayı bilseymiş...
__________________ SiMSiYaH GeCeNiN KoYNuNDaYıM, YaPaYaLNıZ... UzAKLaRDa, Bir YeRLeRDe GüNEŞiM DoĞuYoR... |
| | |
![]() |
| Etiketler: aski, hic, kisilik, yasadinizmi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|